fredag den 9. september 2011

Alternative Dating


Stor ting om dating i dag er alsidighed og tilgængeligheden af ​​metoder til at lede efter en foretrukken type person eller aktivitet. Dating kan være forvirrende og frustrerende, uanset din situation. Her er nogle alternative dating idéer, der kan appellere til folk, der ikke ønsker at gå ned på den traditionelle måde at finde en partner.

Singler barer har været en lang tid, selv om de måske ikke appellere til alle, der er ideelle, fordi alle har samme mål for øje. Du er alle i samme båd, og det kan være hårfin, men det er bestemt ikke let.

Speed ​​dating vil have mindre tid til at imponere. Som et alternativ dating teknik, kan det være meget sjovt. Du sidder overfor en person og hver enkelt af jer har et par minutter til at fortælle andre om dig selv. Som den klokke, kan du gå til det næste bord, starter på udgangspunktet og gentag. Hvis nogen er kede dig til tårer, din lidelse er kortvarig. I slutningen af ​​aftenen, oprette forbindelse til med dem, der kildede din fantasi og gå derfra. Hvis du møder nogen, med hvem du har klikket på er ikke noget pres, og du kan blot vende hjem og deltage i den næste session. Dette bliver en meget populær teknik for enkeltpersoner, også dem, der håner det, og måske Go 'en joke' eller i slutningen, for at nyde tør.

Agenturer er blevet meget populære nylig. Professionelle folk, der fører travle liv gerne bruge dem. Det er en alternativ metode til dating, er det ikke hundrede procent, men det er lidt mere sikker, fordi alle klienter har gået igennem filtrering system. Mange agenturer bruge video dating, kunden er en kort video af dig selv og har adgang til andre klient videoer til inspektion. Du har ikke tid til at gøre et indtryk, så det er bedst blot at være sig selv. At fungere som en virkelig person, ikke en falsk.

Mange lokalsamfund har singler grupper, der indtræder på sjove aktiviteter sammen, og det er et godt alternativ metode til dating. Arrangementer som cykling, bowling, curling, er filmaftener, dans og cabaret organiseret singler gruppe, og det gør for en afbalanceret split-gruppe deltagere til at have det sjovt og uformel aften. Med fokus på selve aktiviteten i stedet for en romantisk forbindelse, kræver det et stort pres singler og andre interessante ting forekommer naturligt i denne type miljø.