torsdag den 3. november 2011

Sådan Læs Kropssprog


Sådan at fortælle hvis en mand er interesseret i en kvinde? Tag et vink fra hans øjenkontakt, ansigtsudtryk, arm og ben bevægelse, og den samlede opførsel, hvad han tænker og føler. Det er ikke alt for svært at vide, om forholdet er charmeret eller dødsdømt. Bare være opmærksom på de små detaljer, der vil afsløre alt.

Øjenkontakt og udvidelse af pupillerne

I USA, antager folk, at øjenkontakt er kritisk at vide, hvis nogen taler sandt eller er bedragerisk. Men i nogle kulturer er direkte øjenkontakt et tegn på manglende respekt. I kulturer, hvor øjenkontakt er acceptabelt, viser øjne tilbage på den andens ansigt mindst 80 procent af tiden interesse.

Hvad er mere vigtigt, er udvidelse af pupillerne, noget folk ikke har kontrol over. Hvis en person er interesseret i en anden person, eleverne er tilbøjelige til at spile. At dobbelttjekke dette, diskutere noget personen har selvfølgelig ingen interesse i og se hans elever snøre. Så få noget, som er en af ​​hans lidenskaber, og se hvad der sker.

Blinkende eller blinke

Når nogen blinker, er det ofte viser interesse for, hvad den anden person siger, ifølge Reading øjnene, en artikel om Psykolog Verdens hjemmeside. Vink, varierer dog alt efter kultur. I den vestlige verden, er blinkede En flirtende gestus, mens det i andre kulturer, det er respektløst.

Stående Luk

Mænd og kvinder, der står meget tæt på kan være at vise interesse. Andre spor til at kigge efter for at indikere en positiv bevidsthed er:

Husk på, at der kan være nogle kulturelle forskelle, som kan forårsage en anden læsning af den pågældende persons intentioner. De fleste latinamerikanere tendens til at have en mindre comfort zone end mange asiatiske mennesker, på grund af kulturelle opdragelse. Vær opmærksom på den person, baggrund og se for ændringer i hans særlige adfærd. Hvis han starter stående armslængde fra hinanden derefter flytter tættere samtidig sætte fokus på samtalen, dette er et tegn på interesse.

Tegn på en kvindes interesse

Mange kvinder, bevidst eller ubevidst, vise deres interesse for en mand ved at flytte en bestemt måde eller gøre fagter, der indikerer, at deres sanser bliver skærpet. Når hun kaster sit hår, stryger hende over håret eller flytter den væk fra hendes ansigt og udsætter hendes nøgne skuldre, hun er vist et ønske om opmærksomhed. Andre ting hun kan gøre, er slikke hendes læber, anvende frisk læbestift eller langsomt gnaske på noget, hun spiser.

Tegn på en mands Interest

Mænd har tendens til at se en kvindes gestus, leder efter et tegn de er interesserede. Hvis de føler sig sikre på at de ikke vil blive afvist, kan de løfte et øjenbryn og lod den falde, ifølge Tracey Cox i 18 Kropssprog spor, der siger, han er interesseret, en artikel om ivillage.com.

Andre tegn at se efter, er:

Selv om fysiske tegn ikke er fejlfri, kan de angive den andens interesse. Hold øje med øjenkontakt, blinker, udvidelse af pupillerne, hvor tæt den anden person står, preening og andet kropssprog, gestus for en stærk antydning. Hvis dette er den første dato, den bedste måde at finde ud af, hvad den anden person tænker eller føler er at komme helt ud og spørge.