fredag den 15. januar 2010

Hvorfor november og december er en dårlig tid til at prøve Online Dating


Hvis du tænker på at tilslutte sig en dating site, og leder efter kærlighed og kammeratskab huske på, at denne tid af året er den værste tid på året, der skal tilslutte sig en dating site.

Månederne november og december kan blive et meget ensomt og trist tid for dem, der er enkelt og bor alene. Den store familie ferie kombineret med på sæt vinter og den opbremsning i vores sommertid aktiviteter kun føje til vores følelser af ensomhed. Ingen virkelig ønsker at være alene i løbet af ferien, og derfor en dating site kan virke som en perfekt løsning.

Problemet er disse steder kan faktisk gøre dig mere skade end gavn. Selvom der er mange succeshistorier i online dating verden, der er langt flere mennesker, der finder dating en hurtig vej til skuffelse. Selv mennesker, der til sidst fandt vidunderlige forbindelser via Internettet, havde deres andel af fejl også.

Hvis du allerede føler dig ensom i løbet af de kommende helligdage bliver afvist vil kun sammensatte disse følelser.

Den bedste måde at bekæmpe ensomhed i ferier er for at involvere sig og ikke være alene. Der er alle mulige ting, du kan gøre, som vil give dig mulighed for at dele de ferie i godt selskab, men vil også lade din se, hvor meget heldig du er.

Servering middag på en hjemløs læ, eller tilbyder at besøge folk på et plejehjem på Thanksgiving og jul vil ikke kun give dig til at dele den ferie med andre mennesker, men give dig en fornemmelse af at gøre noget værd. De personer, du vil dele din dag med, vil virkelig gerne have dig med dem, og du kan måske endda komme med nogle nye venner.

Hvis kollektive tjenester er virkelig ikke noget, du kan lide, så hvorfor ikke invitere andre enlige du, hvem der vil også være alene for ferier til at dele et måltid eller en eftermiddag med dig. Chancer er de vil hoppe på den chance for virksomheden og jer alle bare kan ende med at have tid af dit liv.

Så hvis der efter det nye år, du stadig ønsker at overveje at deltage i en dating site gå bare i gang. Du vil være i stand til at gøre det uden at føle sig helt så alene, og dette vil give dig mulighed for at gøre klogere valg om, hvem du måske ønsker at mødes og dato.

Være en succes på dating er lige så meget om timing, som det handler om noget andet.

The Secret of Great Matrimonio