tirsdag den 25. september 2012

Sådan Pick Up en australsk mand


Af Krystin Arneson

En af de bedste dele af rejser med dig selv er de mennesker, du møder. Jeg mødte Nate på hostel (dårlig kollegium grad her) jeg indlogeret på i Granada, en gammel by i det sydlige Spanien med gorgeous islamisk-inspireret arkitektur og flamenco dans i sigøjner huler, der omgiver centrum. Vi startede chatter på en rundtur i byen og derefter gjort planer for den næste dag at få op tidligt at gå se Alhambra, en maurisk palads kompleks, der trækker de fleste af turister til byen. Nate fandt ud af jeg endnu ikke havde haft Granada tapas, og vi sultende efter en formiddag med vandring i 104-graders varme, så han tog mig og to andre fra vandrerhjemmet, der havde sluttet sig til os på en rundtur i byens tapas tilbud, fødevarer, som sker for at være gratis, når du bestiller en drink (af enhver slags).

Fuld disclaimer: Alt var helt platonisk, så ingen saftige historier i dag. Men Nate, ligesom bogstaveligt hver eneste andre australske fyr jeg mødte, var så meget sjovt. Og jeg altid møder australierne-lignende, så mange jeg faktisk kiggede op nogle numre, som er virkelig svært at gøre for en forfatter første ting om morgenen. Men seriøst, det er chokerende: Sidste år var der 7800 tusind ferier taget ud af Australien, og 32 procent af dem var til andre steder end i det sydlige Stillehav, Kina, New Zealand eller USA. Og fordi den tredje og fjerde højeste gruppe af rejsende falder ned i 25 - til 34-årige interval, hvis du rejser til udlandet, er det pænt sandsynligt, at du kommer til at møde en af ​​disse dejlige mænd.

Hvis du gør (! Du heldig pige), eller hvis du er på spejder for én, der er et par ting, du bør være opmærksom på:

- De er så, så, så, så, så dejligt. De fyre er nogle af de hyggeligste jeg nogensinde har mødt, og de er utroligt sociale. At lægge planer med dem er let, selvom du har kun været chatter med dem i et stykke tid - de er altid op til noget!

- Vejen til en australsk mands hjerte går gennem sport. Jeg mener, ikke alle os vågne op søndag morgen og se et resumé af den nyeste Cronulla Sharks rugby spil, men at opdrage r-ord vil få nogen fyr taler. Også fræk tip: De har en version af amerikansk fodbold, rammende kaldet Australsk fodbold, så det bare åbner op for alle mulige samtaleøvelser muligheder.

- Det kan være svært at fortælle, hvis de er til dig eller ej. De er slags amerikansk på den måde (faktisk i mange måder), så du ikke vil være i stand til at fortælle så nemt. På bagsiden dog, hvis du har en helt platonisk forhold til en det vil være virkelig ægte og stærk.

- Outback Steakhouse er ikke Australien. De fleste australiere ser Outback Steakhouse reklamer med en dyb og potent afsky.

- Drikkevarer er frygtelig dyre i Australien (jeg har fået at vide $ 19 er den igangværende sats for en cocktail), så når i Europa eller staterne, dem, der kan lide en kold øl generelt ikke har noget imod at drage fordel af de lavere priser.

- Når det er sagt, skal du ikke bestille ham en Fosters.

- Du må heller ikke spørge, om han ønsker at gå over til din ferie udlejning senere for "rejer på Barbie."

- I nærheden sidenote: Guys fra New Zealand tendens til at være temmelig friluftsmenneske. Jeg mener, hvis jeg boede på en smuk ø dækket i bjerge og skove og smukke floder, ville jeg nok aldrig være inde. Så hvis camping og vandsport og den lejlighedsvise adrenalinsus er dine ting, du er i lykke!

Dlaczego Kevins Nie Get Girlfriends