fredag den 21. september 2012

Weirdest Online Dating Profiler Vis Worst Of Web Romance


En humor website har samlet nogle mærkelige snaps af wannabe romantikere for at fremhæve det værste i verden af ​​web dating har at tilbyde.

Det er svært at forstå, hvem de håbede at imponere, med beskeder, der er tilbøjelige til at sende bejlere flygter i rædsel.

Den ene er lidt for up-front om sine personlige vaner, bekender "jeg pruttede en masse."

En midaldrende mand bizart valgte at udgøre hælder på en wheelie bin mens iført en affaldspose.

Og hvis det ikke var quirky nok, siger han den mest private ting, han er villig til at indrømme, at han "kan lide at drikke lage juice."

Et andet skræmmende udseende fyr, hvis billede blev taget af hjemmesiden okcenemies.tumblr.com, har valgt en snap af sig selv søger overvægt på en strand.

Men hvis det ikke var nok, har han også prale af hans "svejsning og skyde" evner.

En anden mand er usandsynligt, at møde den rigtige dame, bekende, at på en typisk fredag ​​aften, han er "barbering hans offentlige hår" at være klar til weekenden.

En tatoveret kolleger iført overalls og bære en øl og en pistol giver et indblik i hans barndom, der afslører "Jeg var i skønhedskonkurrencer og vandt som en dreng, min far tvang mig ind i det. Min far ryger hella ukrudt, "Solen citerede ham for at sige.

En mand viser off hans interesse for historie, med gyldne egyptisk-stil hovedbeklædning.

Men det munter snap ikke passer med sit budskab, hvor han siger, at han bruger en masse tid på at tænke "det onde, som mennesker gør".