torsdag den 12. juli 2012

Er Age Matter?


Jeg havde en samtale med en ven over frokosten, hvor vi diskuterede spørgsmålet om alder, som er en Cougar, og hvorfor det er okay at være en puma, medmindre tiltales som "Cougar" af en person i tyverne.

Her er min pointe: Alder betyder ikke noget, medmindre det sker.

Jeg tilbragte det meste af mine fem år som fraskilt dating yngre mænd. Min første post-skilsmisse kæreste i 2004 var 11 år min yngre. Han har dog, har to børn og blev også skilt. Fejlagtigt, antog jeg, at fordi han havde børn og havde været igennem processen med ægteskab og skilsmisse, han havde følelsesmæssig modenhed skal være i en funktionel sammenhæng.

Overflødigt at sige, han gjorde ikke. Og helt ærligt, jeg gjorde heller ikke. Bare fordi nogen har de samme livserfaringer som dig, betyder det ikke, at han / hun har den modenhed, der typisk kommer af at have de oplevelser - og der kan gælde for, hvordan han behandler sex og intimitet spørgsmål også.

Efter jeg dateret Junior, jeg har testet de farvande, ved dating nogle få mænd tættere på min alder. Jeg mødte en række af mænd, der tilhørte forskellige Manimal arter (herunder et par af de Quality Casual typer, Mr. Murse og dem, som jeg ikke date mere end én gang, og kunne således først sat i kategorien "Overdreven Tal om Ex -kone og depotfunktioner lister ").

I denne periode indså jeg, igen, at på trods deler mange af de samme livserfaringer, blev disse mænd ikke på udkig efter de samme ting som mig. Nogle var stadig ved at komme fra tab, andre blev nyder deres frihed, og andre bare "var ikke en match." Og når du ikke er på samme side, ind i et intimt forhold i den post-skilsmisse fase kan komplicere tingene endnu mere .

Dating er en færdighed at blive praktiseret, fordi det giver dig mulighed for at skelne dine ikke-negotiables, sympatier og antipatier. Det skaber også muligheder for at øve forbinder med folk, uanset om du vil have dem som en romantisk partner. Hvis du har været ude af dating spillet i et stykke tid på grund af skilsmisse, det er okay at spille feltet en smule, da man "praksis" dating - men husk at "dating" og "intimitet" ikke er indbyrdes udskiftelige.

Jeg fortsatte med at tiltrække yngre mænd ind i mit liv, og det var på dette tidspunkt at jeg besluttede der var for ung, og som ikke var. For ung er nogen, der aldrig har set en episode af "Happy Days" eller "Carol Burnett Show." For unge er nogen, der tilbringer det meste af dagen fortælle dig at han er "virkelig moden" eller tekster du kl 23:30 spørger, "Hvor er du?"

Disse mænd var helt passende, da mit forhold mål var til dato henkastet, mens jeg var at finde ud af, hvordan jeg kunne holde min uafhængighed i forhold og bestemme, hvad jeg virkelig leder efter i en partner.

Det er virkelig sjovt at indse, at du kan tiltrække yngre mænd, og at du har det i dig at holde op forbi lukketid, men det er vigtigt at erkende, at dens værdi er netop det: et godt tidspunkt.

Når jeg blev klar til at være i et forhold og havde identificeret, hvad der var til forhandling, og hvad der ikke var til forhandling, jeg vidste, hvad jeg ledte efter, var en mere holistisk pakke. Jeg vidste, jeg ville have en mand med følelsesmæssig modenhed, en person, der ikke ønsker at have børn i sit eget, en person, der var på en spirituel vej, og nogen, der boede i Los Angeles. Jeg er nu i et forhold med en mand, der passer regningen på disse områder og er otte år yngre end jeg.

Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor jeg spekulerer over, om han vil blive tiltrukket af mig, når mine crinkles henvende sig til rynker, eller om det virkelig betyder noget, at jeg har ladet alt for meget tid mellem besøg på kolorist. Mest Men jeg centreret og kommer fra et sted af selv-kærlighed, velvidende at Jem forelskede sig i mig. Alle af mig: de gode dele, de dele, der er arbejder i gang, og den kvinde, der "ser godt ud for 40-plus."

Hvilket bringer mig til den vigtigste lære af alt: I stedet for at fokusere på antallet, bestemme dine værdier, beslutte, hvad du leder efter i en partner, og derefter beslutte, om den person matcher dine værdier, din modenhed og din vision for en partner. Dette er langt vigtigere end cifrene på deres kørekort.