torsdag den 19. april 2012

Enhver hjemmeside kan være en dating site


(CNN) - For nylig en læser faldt følgende forespørgsel ind i vores indbakke:

"Det kan være et dumt spørgsmål, men for nylig fortalte en ven mig, at han har hørt om mennesker, der bruger Facebook som en dating service. Mine FB venner og jeg (ganske vist midaldrende) kan ikke finde ud af hvordan du "mødes" folk på Facebook. Jeg (og de fleste af mine venner) er FB venner med folk, vi rent faktisk kender. Hvordan ville man bruge Facebook som et dating site? "

- Flummoxed af Facebook Flirting

Åh, forvirrede! Der er ingen dumme spørgsmål - kun smerteligt, smerteligt dumme mennesker. Men jeg sidespring .... .

Sociale medier flirte er en Phenom, der har været omkring siden opslagstavle / chatroom dage, hvor blåøjet 13-årige og rheumy-eyed 61-årige handlede "A / S / L?" S med optimistisk løssluppenhed.

En hurtig undersøgelse af mine sociale tilhængere - på Twitter, Facebook, Google + og Instagram - afslørede, at blandt mit socialt kyndige kreds af folk, folk har dateret / gift bejlere de mødte på MySpace, Facebook, Tumblr, Foursquare, MyYearBook, Yahoo Messenger og Usenet, at nævne nogle få.

I virkeligheden, i denne uge historien om, hvordan man Parret mødtes på ord med venner fejet blogosfæren: Megan Lawless og Jasper Jasperse begyndte at spille smartphone-baserede ordspil og blev sat op mod hinanden tilfældigt. Efter at have talt via spillets "Chat" funktionen og senere kommunikere på Skype og e-mail, mødte parret i personen, og i sidste ende blev gift - Jasperse flytte fra sit hjemland Holland til Chicago for at være sammen med sin brud.

Mens alt dette kan synes underligt / uhyggeligt / lidt trist for alle, der ikke vokser op et digitalt indfødte, overveje dette: Amerikanerne bruger nu omkring en fjerdedel af deres online-tid på at bruge sociale netværk. Hvis du giver din monitor den gamle spejlblanke øjeæblet i stedet for at vælte tilbage highballs på din lokale tv-pudset sports bar, det er sandsynlig, hvis du vil foretage tilslutninger.

Men selve processen med at møde folk via sociale medier er stadig ret, ja, uhyggelig. (Mindre uhyggelig end tilbage i de dage af message boards og AOL chatrooms, men uhyggelig alligevel.)

Antages det, at du ikke er, i virkeligheden er en sær snegl, der indsamler milt (vi giver jer så meget spillerum på denne faktor), her nogle tips om hvordan man kan gøre nogen sociale medier websted en dating site uden at være en krybning.

Må ikke:

Ros uophørligt: ​​Du ved, at fyr der vakler op til dig i baren, ånder whisky i dit ansigt og mumler, "Hey dame, du fik gal spaltning, yo." Han er uhyggelig, right? Han er endda slags uhyggelig, når han går en mindre aggressiv rute og komplimenter noget godartet, ligesom dine øjne ("Du har smukke orbs ... Må jeg få dem?"). Hvorfor? Fordi han angiver sine hensigter off the bat, og vores samfundet - dum af flere års romantiske komedie-viewage - foretrækker lidt af en jagt.

Når samarbejdes med folk via sociale medier, taler om deres udseende / opførsel / øjne er endnu mere foruroligende end i baren, fordi du ikke kender den pågældende person, og du ikke kan se deres ansigt i kødet. I stedet for at gå direkte til smiger, starte en samtale med det formål at dit ønske, og derved charmerende dem med humor og lune i stedet for tomme poesy (eller straight-up seksuel chikane).

Kom til at tænke på det, det er sikkert godt råd til comporting selv på Ye Olde sportsbar så godt.

Gentag dig selv: Hvis din forhåbentlige til formål ikke svarer til de første fem tweets, du sender ham om din delte kærlighed fossiler og tesseracts, ophøre med din bejlen. Han kan ikke lide dig. Her er et væv.

Slet dit ansigt: Ingen ønsker at date et billede af en doughnut. Når du vælger din avatar, så sørg for at vise dit ansigt, eller i det mindste link til en hjemmeside med et billede af dit krus. Hvis du er følsom om din store-ass næse eller din skinnende hoved, bare chill out. Grimme mennesker bliver gift, for - jeg ser deres afkom i metroen dagligt.

Udstil dit frieri: Nogle indledende offentlig Chicane er fint - via Twitter, Facebook vægge osv - men hvis du fortsætter med din tunge flirte ("OMG Jeg elsker formen på din brækket næse Du ligner en matador!") i et offentligt forum, risikerer du irriterende dine venner og tilhængere, eller værre, pinligt din potentielle date - især hvis du spørger ud sagt potentielle date offentligt.

Har vi ikke lært noget af at fyr der bad om, at pigen at gifte sig med ham på Jumbotron? Twitter giver dig mulighed for at DM folk, Facebook kan prale private beskeder og endda Tumblr har en intern messaging tjeneste kaldet Fan Mail nu - der er ingen undskyldning for gladeligt PDA'ing helvede ud af din svend.

Spil Phantom: Vi antager, at du rent faktisk ønsker at opfylde formålet med dine sene Google forfølgelse, så når det kommer til digital flirte - bringe det offline ASAP. Vi er også antage, at den nævnte person ønsker at møde dig (vi stole på dig igen her, gutter - forhåbentlig du besidder de sociale færdigheder at anerkende interesse, i modsætning til, at ovennævnte fyr på sportsbar).

Så hvorfor ikke bede dem om at hænge i person? Eller bedre endnu, i overværelse af tons og tonsvis af venner, der kan skræmme en mulig kidnapning / mord scenario.