torsdag den 4. august 2011

Real World Dating Tips At Work


Heads up, herretoilettet. Online dating kan åbne nye døre af muligheder med lidt hjælp fra virkelighedens verden dating tips, der virker. Fyr op under din matchmaking med nogle af disse ideer.

Ser Count. Kommentar om, hvordan attraktiv hun er. Ja, kvinder ønsker at vide, de er kønne, også selv om theyre online, og du kan ikke se dem og har ingen idé. Så i din kommunikation, stille spørgsmål, som vil hjælpe dig vide, men på en diskret måde lide, hvordan bærer du dit hår? Og så sige, hvor attraktivt at skal se. Venlighed tæller.

Påpeg pæne ting eller lemonade i livet pæne ting den anden person har nævnt, pæn handlinger personen har gjort gode ting på nyheder i den sidste, osv. Vær optimistisk, og glemme dem, citroner i livet. Selv i e-mail, en person kan råbe, ved hjælp af alle store bogstaver. Så vis manerer og venlighed. Hold bande, uvenlige bemærkninger, fordomme, mv ud af din kommunikation. Og gøre mod andre. Så tilføje nogle nyttige virkelige verden tips, der virker (en stor del af tiden alligevel) til din online dating ligninger. Og komme op på den positive side af romantik og nyde mere limonade!

Folk har taget til online dating som en and tager at waterbecause det worksor, i hvert fald, kan det arbejde. Kvinder er generelt bange for at møde en mand, at hun har været chatte med online. Alt hvad de har hørt om, er skræmmende ting, der kan happenand, jeg må sige, de har ret til at være omhyggelig med at det ekstreme. Det er ikke bare klogt, men afgørende. Så hvad er en fin fyr at gøre? Du er ikke pervers, en pædofil, eller en sær snegl. Du er bare en pæn fyr på udkig efter pigen for dig. Du skal være tålmodig. Dont tryk på hende for personlige oplysninger som hendes rigtige navn, eller hvor hun bor. Hold dine samtaler let og sjovt, indtil hun føler sig godt tilpas taler med dig online. Forsøg ikke at haste hende i møde ansigt til ansigt. Hun vil synes du er desperat eller pervers. Tålmodighed. Tålmodighed. Tålmodighed. Være helt ærlig om din fysiske udseende og job. Et godt forhold har aldrig været og vil aldrig blive, bygget på løgne og bedrag. Til sidst vil hun finde ud af sandheden alligevel, og der du er tilbage ved udgangspunktet.

Et billede virkelig er værd tusind ord. Indlæg mange billeder af dig selv at gøre dine daglige aktiviteter og gøre dem til hele kroppen skud, ikke kun hovedet skud. Hvis du var dating en pige i den virkelige verden, ville hun ikke lige se dit hoved. Når diskussionen er blevet åbnet om at møde ansigt til ansigt for første gang, tyder på, at du møder i et meget offentligt sted, i dagtimerne, og at hun tage en ven med hende. Efter alt, har du intet at skjule. Du har fortalt hende sandheden om dig selv, og hun har allerede set en masse billeder af dig. Det eneste venstre ting er at gøre hende føle sig tryg møde dig.

Af Nicholas Tan