søndag den 21. november 2010

Arbejde og Romansk Romaner Må ikke blandes


Sioux Center, Iowa - En Sioux Center kvinde er blevet fyret et job på et industrielt udstyr producenten for at arbejde på en romance roman om virksomheden tid.

Tanja Shelton begyndte at arbejde på Sioux Automation i Sioux Center i august, hvor hun havde et skrivebord job som en produktionskontrol scheduler. Efter et par uger, bemærkede hendes vejleder, Cindy Altena, Shelton var at skrive næsten konstant.

Ifølge de statslige registre, gennemgik en computer tekniker Shelton computer, der viser, hvad der syntes at være en romance roman med arbejdstitlen "Taylorville." Den fokuserede på om sommeren aktiviteter og ønsker en teenage forførende navn Taylor.

Virksomheden fyrede Shelton, der har anfægtet beslutningen og ønskede arbejdsløshedsunderstøttelse. Hun sagde, at hendes skrivning var en måde at honing hendes færdigheder i langsomme perioder på arbejdspladsen.

En administrativ praksis dommer nægtet fordele, men alt er ikke tabt. Shelton, der har en journalistik grad fra Dordt College, sagde hun vil afslutte bogen.