onsdag den 26. maj 2010

Tips om Great Spillesteder for Dating


Nogle gange kan det være rigtig svært at beslutte, hvor de gå på en dato. Generelt dette sker, fordi der er så mange aspekter man skal tage hensyn til, at vælge en sjov sted kan blive en stressende oplevelse. Her er et par tips om et godt mødested for en dato:

Film eller en koncert-Scan den lokale aviser for film, der leger eller koncerter eller spiller, at du og din date kan være interesseret i.

Friluftsliv-En god ide til en sjov dato er ofte at gøre noget, hverken den ene af jer har prøvet før. Dette kunne være noget så simpelt som rulle-blading eller noget så spændende som at dykke eller endda sky-diving! Formålet med en sådan dato vil være at skabe helt nye erindringer sammen ved at bygge gensidig gode følelser.

Kunstgalleri eller et museum-Hvis du ikke rigtig ind i udendørs eller du gerne vil gøre noget indendørs, så besøger et galleri eller museum er en fantastisk idé. Det giver dig tid til at hænge ud sammen og diskutere noget ukontroversielle.

Picnic-Eating udendørs som på en picnic er en fantastisk måde at løsne op med din date. Det er sværere at være på din bedste spise manerer, når du sidder på græsset spise med hænderne eller bare parken bænken. Dybest set, er du oprette en uformel atmosfære, så du to kan have lidt lys, easy-going samtale.

Når du vælger et mødested for din date, den generelle idé er at finde noget, begge af jer vil kunne lide, og det er inden for dit budget. Når du har valgt dine venue så bare lade det flyde, som de vil. Brug de foregående tips til at få dig i gang.