tirsdag den 6. september 2011

Kino Ofte stillede spørgsmål


"Hvad er Kino?"

Kino er kærlig berøring.

"Hvorfor er Kino vigtigt?"

Kino er det der gør forskellen mellem at være sat i "Friends Zone", eller at være i "Seksuel Zone". Det drev piger vildt! Hvis det gøres korrekt Kino kan være et særdeles effektivt redskab i attraktion. Nogle mennesker siger endda Kino er det vigtigste element i tiltrækning.

"Hvor er jeg lov til at røre ved dem?"

Stort set overalt! Kind, ryg, ben, arme, hår, skuldre, fingre, nakke, ører .... Bare sørg for at du har kino'd en pige i forvejen, før du går til de mere private dele.

"Jeg er bange for piger vil ikke lide det, hvis jeg rører ved dem. Kan jeg klare sig uden Kino?"

Kun hvis du ønsker at sætte i en meget større indsats, når at få piger.

Den store ting om Kino er, at det er så let, så ubesværet - det er en genvej, der rent faktisk virker. Det omgår alle de andre tyr, og gør dig en mere seksuel fyr. De ting med Kino er, at du bare nødt til at stole på, at det fungerer, og stole på dig burde. Denne ting er blevet afprøvet og testet, og det er yderst effektiv.

Jeg må indrømme, at jeg engang var bange for at bruge Kino. Så til sidst blev jeg træt af at tøve, og jeg gik bare for det! Jeg startede nervøst, men jo flere gange du bruger Kino, jo lettere bliver det, og jo bedre bliver du til det.

Piger elsker KINO! Det er hvad der adskiller dig fra en "Nice Guy" med ingen bolde, og gør dig en sikker seksuel fyr.

"Har du nogen andre vigtige Kino tips?"

- Vent ikke for hende at starte Kino. Du bør bestræbe sig på at tage det første skridt! Men hvis hun gør indlede Kino før du får en chance for at, skal du ikke ærgre sig - det er et meget godt tegn, at hun ind i dig.

- Hvis du er lidt tilbageholdende omkring Kino, prøve, hvad DarkDream kalder "pre-Kino". Det er Kino uden at røre. Dette betyder, at du er "invaderer" hende plads uden at røre hende. For eksempel,. Hvis du er begge griner, lean tæt til hende Hvis hun har ingen problemer med dette (hun reagerer ikke negativt), er du velkommen til at påbegynde Kino.

- Når man starter Kino, gør det meget diskret, næsten umærkelig. Lys børster mod hånd eller arm er perfekte. Du kan gøre disse lette hånd, mens du går, eller i samtale for at understrege en pointe.

- Hvis hendes svar er positive, bliver dristigere. Prøv at holde det ikke-seksuel, indtil hun indleder Kino.

- Der må ikke komme på alt for varm og tung med Kino for tidligt. Dette er en almindelig newbie fejl.

- Når du Kino en pige, så gør det roligt, langsomt, og smil.

- Brug Kino så ofte som du kan. Det hjælper dig med at slappe af ind i tanken om det, det er, vil du ikke føle sig mærkeligt om det. Brug den på alle og enhver (kvinde selvfølgelig), din lærer, dine pårørende - nogen! Bare vænner sig til det, så det bliver anden karakter.

Arkadaş Siber Uzay gider