søndag den 31. juli 2011

Hvorfor Taget Mænd Flirt


Kære Dating Læge:

Mit spørgsmål, snarere problemet, er dette. . . hvorfor er det, at min vens ægtemænd eller kærester altid an på mig bag ryggen. Jeg gør ikke noget at bidrage med eller fremme denne adfærd, så hvorfor sker det?

Miranda

Kære Miranda:

Kom ud af din pad eller lap top, og tage et par noter. First off, disse mænd er fuldstændig uærligt og skal føle, som om de kan flirte med dig. Selvom du gav udtryk for, at du er "ikke at gøre noget for at bidrage til problemet," de åbenbart føler sig trygge nok med dig at gøre et sådant skridt. De åbenbart har ingen frygt for, at du vil "give dem op", eller de er så betaget af dig, at de simpelthen er ligeglade, hvis du gør.

En anden grund til du bliver ramt på, er, at du er til rådighed, og de er ikke. Hvad gør mænd ønsker mere end noget andet i verden? Det, som de ikke kan have. Du kan også besidder kvaliteter og egenskaber, som mangler i deres ægtefæller eller betydningsfulde andre.

Den passion kan være forsvundet eller døende i deres nuværende relationer, og du kan antænde en slags "følelser eller passion" i dem. Nogle mænd kan bruge dig som et barometer for at se, "hvis de stadig har det" (hvis de nogensinde virkelig havde "det" i første omgang!). Intet er stærkere end en mandlig ego har brug for en hurtig start.

Disse mænd kan være i usunde relationer og vil ud, men er ude af stand til at finde den rigtige måde at "slippe ud" eller reparere deres beskadigede forhold. Du kan blive udviser tegn (bevidst eller ubevidst) at du er modtagelig for deres fremskridt. Det er en naturlig menneskelig reaktion at blive smigret, når nogen viser interesse i dig. Gå i dialog med disse mænd i overdreven øjenkontakt, smilende eller drilleri kan give dem alle de håber, de har brug for.

Hvor og hvornår er du taler med disse mænd, uden at deres partnere til stede? Jo mere du øger chancerne for at dette sker ved at tillade dig selv at være alene med dem, jo ​​større er chancen for, at det vil ske.

Uden at kende dig, vil jeg vove at sige, at du er en ung, attraktiv, udadvendt, varm og medfølende kvinde - alle de kvaliteter, der ville tiltrække sådanne mænd. Jeg vil også formoder, at mange af disse flirt mænd blev gift eller begået i en ung alder og er nu rastløs. Husk dette, hvis en mand gør snyde på en kvinde odds er ekstremt gunstige, at han vil gentage adfærden igen.

Brug mere tid med din betydelige andre (Hvis du har en. Hvis du ikke gør det måske være en del af problemet!). Hvis du virkelig ønsker, at adfærd til ophør, gøre det klart for dem, at deres forskud er uvelkomne, at du ikke har nogen interesse i dem, og reducere antallet af muligheder, de har at flirte med dig. Hvis ikke, gør dig klar til at lave en liste over de værste pick-up linier i historien.

http://www.datingdoctor.com

Making Relationships Matter: Ni måder at holde sig i kærlighed til livet