torsdag den 28. juli 2011

Dating enlig far


Oversigt

Dating enlig far kan være en udfordring for dig, hvis du ikke har børn af din egen eller hvis du aldrig har dateret en enkelt forælder. Du skal måske lære nogle tålmodighed og give mulighed for fleksibilitet, når du bliver involveret med en enkelt far. Hans barns behov, er hans prioritet, så du skal være villig til at acceptere, at du ikke altid vil være på toppen af ​​sin liste. Derudover kan en enkelt far har til at anfægte med frustration eller inddragelse af en ex der har fået tildelt samværsret.

Trin 1

Respektere hans behov eller tidsplan. Undgå at konkurrere om hans opmærksomhed eller kærlighed, vil han ikke bryder dig om at gøre ham vælge og i sidste ende, vil du tabe. Hvis du vil bevare en relation, er du nødt til at forstå sine begrænsninger. Som en enlig forælder, skal han "... handle på en sådan måde, at sikre barnets bedst mulige udvikling, og dette bør være målet for forældrerollen planer fokus på barnets tarv," siger udviklings-psykolog Jean Mercer.

Trin 2

Forsøg på at forstå sine følelser. Single forældre er en udfordring i sig selv, men han kan have sværere, hvis hans ex stadig er involveret. Han kan blive irriteret eller frustreret let, så prøv at afgøre, hvornår han er træt og overvældet fra at være en enkelt far og adskille det fra hans interaktion med dig. Må ikke afhøre ham om hans kontakt med ex - det er for trivsel af børnene, siger enkelt forældreskab ekspert Jodi Seidler.

Trin 3

Giv ham en chance for at få ideen om at møde sit barn. Forsøg ikke at haste processen for den enkelte far. Respektere, at han skal være selektive omkring de mennesker, han bringer ind i sit barns liv. Seidler foreslår, at du gradvist og afslappet tilbringe tid med barnet og forblive "en ven" til det indre far - vær forsigtig om at vise hengivenhed over for hinanden foran barnet.

Trin 4

Prøv at forstå sit barns reaktion på dig. Må ikke blive fornærmet, hvis barnet er utilnærmelig. Børn kan være meget rethaverisk af en forælder, der bringer en anden person ind i billedet. Være følsomme over for deres behov. Menneskelig udvikling regionale specialist ved University of Missouri Arthur J. Schneider siger, at børn kan være mere fortørnet mod en ny kvinde i deres fars liv end en ny mand i deres mors liv.

Trin 5

Husk, at dit forhold er med ham. Undlad at prøve at moderen sine børn. Må ikke presse dig selv på sine børn, fordi det kan fremprovokere en konflikt i dit forhold. Lad din mand til at tilbringe tid sammen med sine børn uden for dit forhold. Giv børnene tid til at vænne sig til overgangen fra at acceptere dig som en del af deres fars liv, de har brug for at se, at du ikke er en trussel, Seidler siger.

Dicas Online Dating Perfil