lørdag den 25. juni 2011

Twitter Hurts Din Dating Game


Her til morgen, OkCupid kristne Rudder trukket sammen 10 infografik og diagrammer om sex bare for fanden af ​​det. "Det er vores mål i dag til at skabe grafik af lignende koncis og magt," Rudder skrev, stedfæstelse "kortet, der gjorde en nation græde," en Infografik, der viser Napoleons undladt 1812 invasion af Rusland ", men om noget mere nyttigt end krig - - sex. Alle data nedenfor, selv th mest personlige ting, er blevet hentet fra virkelige bruger activty på OkCupid. Noget af det vores brugere har fortalt os direkte ved at besvare match spørgsmål; noget af det, vi har haft til at lære fra observation ".

En af de mest interessante ting at komme ud af diagrammer er, hvordan Twitter er korreleret med vores sexliv. "Frequent diskanthøjttalere have kortere virkelige liv relationer end alle andre, sandsynligvis via nogle bit.ly hack," Rudder spøgte. "Desværre har vi ingen måde at fortælle hvem der er dumping, som her, om twitterati er mere irriterende eller bare mere flyvsk end alle andre." (Vægten er originalt.)

Figuren, som er gengivet nedenfor, viser, at mens den romantiske relationer hyppige Twitter-brugere ikke ender meget hurtigere end ikke-Twitter junkier (kun omkring en måned eller deromkring i gennemsnit), korrelationen er konsistent på tværs af alle aldersgrupper. Figuren, der også viser tydeligt, at romantiske forhold tendens til at vare længere for ældre par, blev bygget ved hjælp af data indsamlet fra mere end 800.000 OkCupid brugere.