fredag den 16. april 2010

Web site kampe patienter med psykiske pros


Når du forsøger at finde en mental-sundhed kliniker, kan det føles som en gås chase.

Oftere end ikke, vil du tilbringe dagen, nogle gange uger, gør 10, 20, lejlighedsvis 50 telefonopkald for at finde en kliniker, der er a) til rådighed inden for et par uger, b) omfattet af din forsikring, c) inden for kørselsafstand eller på en bus linje, d) havde oplevet med dit problem eller behandling du søger, og e) interesseret i at arbejde sammen med dig.

Sidste år skrev jeg, at vi havde brug for en online psykiske matching service, der svarer til online dating-tjenester. Tidligere i denne måned, som om de hørte min bøn, den populære magasin Psykologi I dag sendte mig en flier for sin nye Therapy Directory. Det er en gratis (for patienten eller klienten) online service på therapists.psychologytoday.com. Mappen indeholder allerede oplysninger om 5.000 psykiske klinikere.

Da jeg trådte "Cincinnati" og "depression" Jeg fik 30 hits, herunder to psykiatere blandt psykologer, socialrådgivere, vejledere og et par sygeplejersker. Valg af mine specifikke sygeforsikring indsnævret feltet til seks terapeuter.

Klinikeren betaler 30 dollar per måned at blive noteret på hjemmesiden. Terapeut profiler kan indeholde et foto, indledende redegørelse, kvalifikationer, behandling præferencer, kort til kontoret, e-mail og andre kontakter, information om køn, alder, cost / session, forsikringsselskab status, specialiteter og klient fokus.

Det er en meget mere information, end jeg kan give til en person, der opfordrer til en henvisning.

Den terapi bibliotek er ung, men det er let, har et stort potentiale - og det slår en blind date.