søndag den 4. juli 2010

Michelle Obama's Dating Tips


Af George Stephanopoulos

Michelle Obama vises på forsiden af Glamour magazine næste måned, ja, til højre ad med "39 Cutest Holiday Tøj" og "7 Grunde Guys Love You Just the Way You Are" - og hun tilbyder Glamour læsere råd om hvordan man finder en fyr. Hendes bundlinjen? Må ikke nøjes med sød.

"Cute er godt. Men søde varer kun så længe, og så er det, Hvem er du som person? Må ikke se på bankbook eller titel. Kig på hjertet. Kig på sjælen ... Når du er dating en mand, bør du altid føler dig godt, "Første Lady siger. "Du skal ikke være i et forhold med en, der ikke gør dig helt tilfreds og at du føler dig helt."

Det er første gang i magasinets 70 år historie, at en første dame har optrådt på forsiden. Fru Obama blev valgt til særlige anerkendelse for hendes engagement i mentoring den næste generation som en del af Glamour's årlige "Women of the Year"-priser.

I hendes interview, fru Obama taler om betydningen af mentorordninger og finde din egen mentorer: "Da jeg var en ung advokat der var andre kvinder og mænd i firmaet, der tog mig under deres vinger. Kig efter disse mentorer, fordi nogle gange mentorer ikke finde dig - nogle gange du søger dem. Ofte, de er smigret og glad for at give en hjælpende hånd. "

Hun tilføjer, at hun har lært nogle værdifulde erfaringer hendes mandlige mentorer, samt den kvindelige dem. "Jeg har altid forsøgt at sætte mine børn først, og så ... sætte mig en virkelig tæt sekunder, i modsætning til femte eller syvende. En ting, jeg har lært fra mandlige rollemodeller er, at de ikke tøver med at investere i sig selv. "

Wat te zoeken bij het Rating Online Dating Services