søndag den 21. marts 2010

Border cops stjålne bryllup kjoler


USA's grænsepoliti fundet 1000 bryllup kjoler stjålet fra en kræft velgørenhed og proppet ind i en lastbil forsøgte at komme ind i Mexico, føderale myndigheder sagde.

De donerede kjoler var på vej til Los Angeles til en fundraiser for Making Memories Breast Cancer Foundation i november, da de blev stjålet i Scottsdale, Arizona, US Customs and Border Protection Agency sagde.

Inspektører i det sydlige Arizona inddrevet de kjoler i slutningen af sidste uge, da de inspicerede en traktor trailer, der var blevet nægtet indrejse i Nogales, Mexico, af mexicanske toldere.

Politiet opdagede de kjoler, der har en anslået værdi af Us3 millioner $ ($ NZ4.2 millioner), og anholdt føreren. Det var ikke umiddelbart klart, hvis føreren var en amerikansk eller mexicansk statsborger.

Fran Hansen, medstifter og national direktør for Making Memories Breast Cancer Foundation, takkede grænsen inspektører til at inddrive de manglende kjoler.

"Når opkaldet kom ind, følte jeg mig velsignet over mine vildeste drømme," sa Hansen. "Jeg havde været at bede for, at tidspunkt for de seneste mange måneder."

Den velgørende organisation modtager donerede bryllup kjoler, som det derefter videresælger bruge provenuet til at yde ønsker kvinder diagnosticeret med terminal brystkræft.

Ønsker opfyldt af den velgørende organisation omfatter rejser til Disneyland, Ocean krydstogter, og finansiering sammenkomster for adskilt familiemedlemmer, kilder til velgørenhed sagt.

Como � que um de encontros de trabalho?