tirsdag den 15. december 2009

Top 10 Pick Up Kunstnere 2006 Meddelt

Los Angeles, CA (PRWeb) December 31, 2006 - ArtOfApproaching.com, internettet førende website dedikeret til datering rådgivning for mænd, meddelte i dag på den blog Top 10 Pick Up Artist i 2006.

Webstedets webmaster, forfatter Joseph Matthews, har været placering i toppen Pick Up Kunstnere for de sidste fire år.

"Før jeg begyndte officielt rangerende mennesker, der var en masse spekulationer om, hvem der var den ægte vare, og der var ikke," sagde Matthews, om sin beslutning om at rang mænd på deres overlegenhed med kvinder.

"Du havde en masse fyre, der kører rundt og siger, hvor gode de var med kvinder, men jeg faktisk begyndte at gå ud og møde dem og se for mig, hvis de havde varen. Nogle gjorde det, var nogle af dem ikke. Jeg vil gerne gøre opmærksom dem, der gjorde. "

Lige siden udgivelsen af New York Times Populære bog "The Game: Penetrating The Secret Society of Pick Up Kunstnere," der har været en stor interesse fra folk om "Pick Up Artist fænomen."

"Der er en masse fyre derude, der forsøger at tjene penge undervisning mænd, hvordan man møder kvinder, der har absolut ingen forretning at gøre det," sagde Matthews. "Slipper Top 10 hvert år var en måde at fremhæve de mennesker fyrene bør være opmærksomme på."

Kriterierne for at gøre Top 10 listen varierer. Først og fremmest skal ansøgerne have mødtes med Matthews, eller nogen, at han stoler på, og set dem i aktion med kvinder i person.

For det andet, Pick Up Artists sorteres om deres kvaliteter og kompetencer. Ikke alene er deres evne til at få en kvinde tiltrukket af dem hurtigt taget i betragtning, men deres innovation, kreativitet og vilje til at give noget tilbage til samfundet som helhed, vejer tungt på sidstepladsen.

"Det handler ikke kun om, hvorvidt du kan få en pige til at sove med dig," sagde Matthews. "Det handler om, hvis du bringer noget nyt til bordet. Hvis du kan hjælpe mennesker på flugt til at forbedre deres kærlighed liv på en sund måde, er ikke bare til gavn for dem, men for kvinder også."

Af denne grund, vil du ikke se nogen "sleazeballs" blandt Matthew's picks i år.

"Det vil være et kontroversielt listen i år," forklarede Matthews om hans placeringer. "Vi har en ny nummer et, og det er ikke, som man kunne forvente. Ud over, at vi også har en masse nye ansigter føjet til listen - hvoraf mange er ikke overbevist om, burde have været medtaget, men jeg følte rystede tingene nok til at blive genkendt. "

Nogle af de mennesker rangerede i år vil være velkendte for læserne af The Game. Nogle er friske nye ansigter. Andre er gamle stand-bys søger at kradse deres måde højere i placeringerne.

I tidligere år, vokser de, der har rangeret højt i Matthews 'Top 10 har oplevet, at deres virksomhed indsats for det følgende år. Nummer et Pick Up Artist i 2004 og 2005 - Neil Strauss, forfatter til The Game, hvem Matthews 'opdaget, mens han stadig var undercover og ukendte - gik på at frigive et kursus i 2006, at der sælges ud i et spørgsmål om timer, modregning af de Forfatteren en heftig syv-tal fortjeneste.

Erik Von Markovich, også kendt under sit pick-up navnet "Mystery", fortsatte med at se sin forretning vokse fra et lille værksted tjeneste, til et multi-million dollar om året, samtidig bliver spillet hele tiden i top 3 placeringer.

"Jeg ved ikke, om placeringerne påvirker virksomheden, eller den virksomhed påvirker placeringerne," sagde Matthews. "Men uanset, så er det store eksponering for de mennesker, der er opført. Ikke alle af dem tjener penge at lære andre hvordan de kan forbedre deres kærlighed livet, men alle dem helt sikkert få en bule i troværdighed på grund af det. Og det er ikke usædvanligt at se nogen vove sig ind i den kommercielle arena efter at være blevet opført. "

De øverste tre var et tæt løb i år. Titlen på nummer et Pick Up Artist i år går til en mand med det kælenavn på Swinggcat, en under-the-radar forfatter og dating coach baseret ud af Los Angeles Californien, der steg til berømmelse gennem hans berømte evne til at få kvinder at have sex med ham inden for blot et par timer at mødes med ham - nogle gange, mens deres kærester var i det næste rum.

Nummer to stedet går til den tidligere verdensmester Neil Strauss, fulgt tæt bag ved Markovich, som for nylig har afsluttet et pilotprojekt for et tv-show på VH1 baseret på hans lære.

1. Swinggcat

Vi har en ny nummer et i år! Og at ære tilhører Swinggcat en PUA der er ingen fremmed til toppen af listen. Han har altid været meget højt rangeret i top 10 i de sidste par år, og i år er han endelig bryder ind i # 1 spot, detroniserede tidligere mester Neil Strauss, whoa € ™ s fastslået, at ære siden rankings er begyndt. Dette er ikke til at sige, at Neilâ € ™ s evner som en pick-up artist er blevet forværret på nogen måde (i virkeligheden, s heâ € ™ lige så god som nogensinde!). Årsagen til den pludselige spring til nummer man har at gøre med mange thingsâ € |

Swinggcatâ € ™ s spil har været konsekvent bliver bedre og bedre, og 2006 var afgjort hans år. Swinggcat har været at gå ud temmelig konsekvent siden år begyndte, re weâ € ™ taler gerne fra 4 til 5 gange om ugen. Og oftere end ikke, han trækker kvinderne tilbage til en lægmand.

Så forekomsten af hans forførelse tapperhed virkelig er vokset i 2006 - både i klubben spil og dag spillet. Faktisk d Iâ € ™ gå så langt at sige, at heâ € ™ s trak så mange kyllinger fra at gå ned 3rd Street Promenade i Santa Monica, som han har fra natklubber i Los Angeles. Ikke kun det, men beviser for ham at trække pigerne væk foran deres helt egen kærester og slå dem i en nærliggende badeværelse, mens kæresten gerne vide, hvor hans pige gik bliver at være en ret almindelig korte til Swinggcat, som synes at have perfektioneret den kunst â € œinstant magtfulde attraction.â €

Men mere end hans utrolige pick-up tapperhed, og sandsynligvis den største grund til, hvorfor han har sprunget op til nummer et i år, har været hans innovation og udvikling af afhente færdigheder. Selv Neil Strauss havde Annihilation Method, der var bestemt en stor benchmark i 2006, har Swinggcat været at udvikle en meget anderledes - men ikke mindre magtfulde, metode til forførelse og tiltrækning. I modsætning til Neil, dog har Swinggcat holdt dette system for det meste til sig selv, selvom heâ € ™ s delt et par af hans nye ideer med mig, og jeg må sige, de er ganske fascinerende.

Ikke kun det, men Swinggcat har også været aktivt involveret i EF i 2006, i et klart ikke-kommercielle kapacitet, som er en anden grund til, at jeg besluttede at rang ham # 1 i år. Hvor andre forførelse guruer har tendens til at kræve betaling for workshops og seminarer, har Swinggcat været meget godt om at møde op med lokale pick-up artister og tage dem ud til at sarge. Heâ € ™ s selv skabt et par fyre, jeg kender, tage dem under sine vinger og vise dem det reb.

Alle disse faktorer bidrager til at bringe Swinggcat til toppen af listen. En overraskelse, ingen tvivl om, at nogle - men ikke nogen, whoa € ™ s set Swinggcat i aktion det seneste år, for sure.

2. Style

Jeg måtte tænke længe og grundigt over, hvilken rolle Style skulle spille i denne yearâ € ™ s Top 10. Sure, teknisk heâ € ™ s â € œout af spillet, â € men lige siden han bryde op med sin kæreste, jeg ved, Neil har været op til sine gamle tricks. Det var en hård en, fordi jeg har så stor respekt for Neil og hans evner, og det faktum, at Swinggcat og Mystery er begge disse imponerende Puas i deres egen ret, at Mystery bør nok være i andenpladsen i år, men Iâ € ™ d være forkert i at give Neil noget mindre end et andet sted placering for en meget stor reasonâ € |

2006 var absolut det år, Annihilation Method. Neilâ € ™ s afslørende for hans særlige teknikker til en heldig 375 mennesker var helt klart den største begivenhed af PUA samfund i 2006 - ikke kun for det faktum, at han viste en utrolig mængde Pick Up viden, men det lykkes hans produkt kan meget vel ændre virksomhed landskab af samfundet som helhed.

Men som altid, Style er en af de bedste der findes, og hvis han lægger sig ned i 2007, Iâ € ™ m sikker heâ € ™ ll være på listen næste år også. Heck, kan han selv være i stand til at genvinde sin # 1 spot!

3. Mystery

Jeg ked falder Mystery til # 3 i år, sandsynligvis fordi han fortjener bedre på grund af sin dygtighed sæt, men der var et par faktorer, der vejede tungt på min beslutning. Den første var den manglende innovation Mystery viste dette år. Ikke at tage noget fra Mystery Method, men itâ € ™ s nøjagtig den samme som den var sidste år. Mystery også skære ned på hans workshops, så han wasnâ € ™ t så produktiv som han var i de foregående år. Men det sagt, 2006 wasnâ € ™ ta bum år for manden. Hans virksomhed fik stor, han skabte Project Miami, efterfølgeren til det ulyksalige Project Hollywood hus, og han også skudt en pilot for VH1. Og selvfølgelig, Mystery er stadig Mystery - charmerende, sjove, SAUVE, og skøre som nogensinde. Iâ € ™ m håber at se store ting fra ham i 2007, og han måske til sidst kan placeres i # 1 spot han, af alle rettigheder, fortjener.

4. Zan

Zan er tilbage på listen i år, og med en hævn, der kører hele vejen tilbage til # 4 stedet efter at få bare en hæderlig omtale sidste år. Jeg havde lejlighed til at hænge ud og snakke med Zan i 2006, og som en god vin, er den fyr bliver bedre med alderen.

Zan har indgået inden for kommerciel forførelse undervisning med sin Enlightened Seduction forretning, og hans filosofi om livet og kærligheden er bestemt en meget stærk indflydelse på mig personligt.

Zan ikke længere har et 6-kæreste harem, men heâ € ™ s ned til to kvinder, han virkelig elsker, men at der naturligvis doesnâ € ™ t stoppe ham fra at følge sin lidenskab ved lejlighed. Forvente at se store ting fra Zan the Man i 2007.

5. Sinn

Jeg endelig fået at opfylde Sinn i år. Nu, dette ISNA € ™ t den oprindelige Sinn, fra bogen The Game. Dette er den nye Sinn, Mystery Methodâ € ™ s bedste instruktør. Da jeg mødte den fyr, jeg var ganske imponeret over hans tillid Færd, easy going attitude, og charme. Han har også meget kraftige interaktioner med kvinder, fra hvad Iâ € ™ ve set. Ingen tvivl om, kan vi forvente store ting fra denne stigende stjerne i fremtiden, bør han nogensinde forsøge at finde ud på sin egen og innovere på nogen.

6. Lance Mason

Også kendt som â € œSensei, â € Lance er blevet revet op i San Francisco scene som han fortsætter med at udvide sit værksted selskab Pick-Up 101. Faktisk d Iâ € ™ gå så langt som at sige, at PU101 er det eneste værksted forretning derude, der kan tænkes at konkurrere med Mystery Method på dette område, og dette er i høj grad skyldes at Lance og hans bestræbelser på at hjælpe mænd får bedre med kvinder. Lance har også arbejdet hårdt for at levere nogle kvalitetsprodukter dele sine tanker og ideer til markedet i år. Mens han hasna € ™ t delte noget helt banebrydende med den verden, hans stil er et godt alternativ til den uber-videnskabelige aspekter af Mystery Method, der synes at herske i øjeblikket.

Kort sagt: Lance er en PUA at se.

7. David DeAngelo

Dette år var en reel behandling, fordi jeg rent faktisk kom til at hænge ud med David D i Las Vegas i en weekend og se ham i aktion for mig selv. Det er overflødigt at sige, den fyr tog en ny stripper hver nat. Som Borat ville sige - NICE! I donâ € ™ t tror, alle kan diskutere den indflydelse, denne mand har haft for samfundet som helhed (i virkeligheden, Iâ € ™ d hævder den eneste person med mere bred appel er Neil Strauss), og nu Iâ € ™ ve fået at se sine evner for mig selv, kan jeg ærligt sige, at han hører på Top 10. Han kan ikke være så produktiv som nogen gerne Mystery, eller som dedikeret til sit håndværk som en som Swinggcat, men manden har de varer, hvor det tæller. Se hans cocky / funny stil i aktion (og holde i midten, det er den fyr, der skabte det!) Var virkelig oplysende. Jeg tror, at hvis han havde fokuseret mere på Double Your Dating i år end hans andre iværksætterprojekter, heâ € ™ d sandsynligvis være højere på listen.

8. Juggler

Op fra nummer 10 sidste år, er Iâ € ™ d sige Juggler nu officielt kommet for at blive. Da hans store comeback i 2005 med sin optræden i The Game, synes han at have virkelig fokuseret på at opbygge sin Charisma Arts forretning i en industri korte. Mennesker, der tager en jonglør værksted sværge ved den fyr, og på grund af dette, han har en meget loyal fanskare. Heâ € ™ s også omfatter mere mainstream mediedækning, og tage en mere aktiv rolle i samfundet ser det ud, hvilket er grunden til hans bule i år.

9. Playboy LA

Tilbage på listen i år er Playboy LA (som ironisk nok bor i New York). Har kendt Stephen et stykke tid, kan jeg bevidne, at hans utrolige evner som en pick up artist. Faktisk holder han til grin, at heâ € ™ s â € œReal Life Hitch! Â € 2006 blev Stephen del måder med sin CECI kammerat Sickboy, og påfaldende ud på egen hånd. Han kører nu CECI på eget, og er styretøj, at virksomheden i en retning, der er specielt unikt for ham. Stephen er meget dedikeret til ikke blot at forbedre den teknologi, Pick Up, men forny det og hjælpe mænd realisere bedre selvtillid og flere muligheder med kvinder. Iâ € ™ m virkelig glade for at se, hvad Playboy er i stand til at trække på i det nye år!

10. Mehow

Det var en hård beslutning at sætte Mehow på listen i år, for en række årsager, ikke mindst som er â € "Iâ € ™ ve aldrig mødt den fyr! (Normalt en stor faktor i at få rangordnet) Men Iâ € ™ ve hørt fra nok mennesker, der har set ham i aktion, at heâ € ™ s næste store stjerne i samfundet, og heâ € ™ s blevet aggressivt bejle opmærksomhed både på nettet og mainstream medier. Iâ € ™ ve hørt heâ € ™ s ikke kun en del af Project Miami, men også en del af Mysteryâ € ™ s VH1 pilot (og i tillæg til alle, at han synes at have været i stand til at charme Mystery væk fra sin lange stående forhold til sin forretningspartner Nick Savoy!). Ikke kun det, men han synes at være at gøre en samordnet indsats for at lære andre mennesker, hvordan man gøre det bedre med kvinder, ikke kun trough tilbyde sine egne værksteder, men tilsyneladende heâ € ™ s også lagt videoer af sig selv sarging gratis op på Youtube for verden til at se så andre fyre kan lære af eksempelvis â € "og alt dette har skaffet ham en vis opmærksomhed. Det er naturligvis en stor ulempe Mehow det faktum, at han synes at gøre ren Mystery Metode til det ekstreme, og denne mangel på sin egen stil og innovation kan betyde heâ € ™ s netop en â € œpretender til throneâ € of Mystery metode, men Iâ € ™ ve hørt fra nok folk, at itâ € ™ s meget muligt, at han kunne bryde ud af sin egen og tage PUA verden i en unik retning. Hvem ved? 2007 kan blive året for Mehow! Kun tiden vil vise, tror jeg.