søndag den 10. juni 2012

Online Dating Gør og pauser relationer Study Finds


Af Andrew Stern

(Reuters) - Halvdelen af ​​amerikanske voksne kender nogen, der fandt kærligheden på nettet, og mens internettet spiller en større rolle end før i begynder relationer er det også et forum for snyd og løgne, der ender dem, ifølge en undersøgelse udgivet på mandag.

Udgivet på tærsklen til Valentinsdag, den undersøgelse af 1.000 mennesker bestilt af marketing konsulent Euro RSCG Worldwide fundet en ud af fem sagde, at de har haft et romantisk eller seksuelt forhold starte online. Fyrre-ni procent kendte en person, hvis forhold begyndte på den måde.

Omvendt, en tredjedel af respondenterne i undersøgelsen tidligere i denne måned vidste en person, hvis forhold endte på grund af online-aktioner, og tre fjerdedele troede stærkt seksuelle kommunikation foregår online uden for et forhold, snyd.

Online romantik har udviklet sig fra de tidlige dage af flirt i et chatrum eller "cybersex" mellem fremmede, der havde ingen intentioner om at møde personligt.

"Hvad folk har online opholdt sig online, for det meste," Euro RSCG Chicago koncernchef Norm Yustin sagde. "Nu er vores to verdener blandes, og de mennesker, vi mødes online og hvordan vi opfører os på sociale netværk påvirker os derhjemme og på arbejde -. På godt og ondt"

Deception er en konstant online risiko, og to universitet kommunikation professorer findes i deres forskning, at 80 procent af de 78 profiler, de udtagne fra matchmaking hjemmesider faret vild fra sandheden til en vis grad.

De professorer identificeret nyttige fingerpeg om, hvem der kan strække, eller krympning, sandheden om sig selv: Liars tendens til at undgå den første persons pronomen "jeg" til at distancere sig fra deres løgne, de ofte ansat negation som "ikke kedelig" snarere end "spændende", og de holdt deres selvevalueringer kort.

"Jo mindre de skriver, de færre usande ting, de måtte have til at huske og støtte senere," siger Catalina Toma fra University of Wisconsin-Madison, der gået med Jeffrey Hancock fra Cornell University.

Vægt blev løjet om oftest, med kvinderne ud med et gennemsnit på 8,5 pounds (3,9 kg) og mænd ved 1,5 pounds (0,7 kg). Halvdelen fudged deres højde og én ud af fem løjet om deres alder.

"En dag kan der være software til at fortælle dig, hvor sandsynligt det er, at den søde person, hvis profil du kigger på lyver for dig, eller at nogen er at være vildledende i en e-mail," Toma sagde. "Men det kan tage et stykke tid."

(Redigering af Daniel Trotta)