søndag den 17. juli 2011

Dating en gift kvinde


Jeg læste din kolonne en masse, og nu befinder mig i en situation, så det virker som en god undskyldning for at skrive i.

For et år siden mødte jeg en kvinde og faldt for hende ret off. Hun er perfekt. Ældre, attraktive, medfølende, alt det der. Hun var (og er stadig) gift, så jeg sagde ikke noget. Sidste sommer hun skilt fra sin mand og flyttede ind i sit eget sted, selv om hun aldrig blevet skilt. Jeg kan stadig ikke sige noget, men begyndte at bruge en masse mere tid omkring hende, til sidst bringe hende blomster, chokolade, mv som en passiv måde at sige, jeg bryder mig uden at forsøge at gøre hende utilpas.

Hun har altid syntes at være glade og virkelig interesseret i mig, og til sidst spurgte jeg hende om dating, hvortil hun svarede: "Nej, jeg er stadig gift." Så to uger senere fandt jeg ud af hun har været dating tredjedel fyr, og pludselig hun er i et forhold med ham (han er også halv hendes alder).

Så jeg gik hen til hende og sagde, jeg følte mig såret og spurgte, hvad der foregik, hvortil hun svarede: "Du burde udtrykkeligt har bedt mig ud med den erklærede hensigt om at starte et intimt forhold." Nu har jeg lyst til ikke blot var jeg løjet for, men ved ikke at være aggressive nok, jeg savnede en vidunderlig chance.

Jeg føler, at de fleste kvinder jeg kender ville ikke have været så stump. På den ene side føler jeg gerne, hvis jeg havde været mere aggressive tingene ville have arbejdet ud, men så noget du synes muggent om hendes adfærd. Hvordan ville "fornuftige" mennesker fortolke dette?

Forvirret Guy

Kære Forvirret Guy,

Jeg tror, ​​at en fornuftig person ville nå den konklusion, at dette er en gift kvinde. Du siger det selv. Hun er separeret, men ikke skilt.

Og så fornuftig person ville sige, Hold dig væk fra gifte kvinder. De er ikke til rådighed.

De tider synes til rådighed. Nogle gange går de ud og drikke mig fuld og handle, som om de er tilgængelige. Nogle gange går de bor et andet sted for et stykke tid, og det gør dem synes, som om de er tilgængelige. De har endda gå ud med andre mænd. Men de er ikke tilgængelige. De er specielt ikke tilgængelige for dig, især i den måde, du vil have dem til at være til rådighed.

Havde du været mere aggressive, og fortalte hende, at du ville tage hende ud med den udtrykkelige hensigt at starte et intimt forhold, kan du nu være i et intimt forhold til en gift kvinde. Det er ikke en god situation.

Du gjorde det rigtige på den forkerte måde, på trods af din værste hensigter. Du fortalte hende i vage, symbolske udtryk, som du var interesseret i hende, men var ikke til at gøre et træk, fordi man erkendte, at hun stadig var gift.

Du selv siger, at du har sendt denne besked i en passiv måde. Uden mening at være fornærmende, ville jeg sige det var lidt uhyggeligt, ligesom et dukketeater. Du sagde, i en høj pibende stemme, gemmer sig bag sofaen, Her er chokolader og blomsterne, og det er os i nogle verden, hvor du ikke er gift og tilgængelige, og her er der mig at være vild med dig og give dig chokolade og blomster, men ikke rigtig, fordi du er gift.

Du sendte hende et kompliceret budskab, som sagde, at du har komplicerede følelser over for hende. Jeg tror, ​​hun fik den besked, og handlede korrekt ved at være utilgængelig for dig.

Hendes liv er i forvejen kompliceret. Det sidste, hun har brug for er en kompliceret fyr. Hvis sagen hun er at have arbejder er det sandsynligvis fordi det ikke er kompliceret. De har en transaktion. De handler nødvendige støtter i øjeblikket.

Vær glad for du er ikke involveret med nogen, der allerede er involveret. Hvis du ikke kan blive involveret med folk, der allerede er involveret, uden at blive involveret, ikke bliver involveret. Det er mit råd.

Salon.Com


Faktorer, der bidrager til Internet Dating Succes


Den online dating succes rapport, som udkom i "Crunch Time" del af Times Magazine den 13 feb 2010 kiggede på den statistiske sandsynlighed for at modtage kontakter baseret på den profil, fotografier, som singler valgte at sende. Dette var baseret på en undersøgelse foretaget af amerikanske dating site OKCupid.com. Den dating service overvåget antallet af kontakter og dating samtaler, som blev genereret i forhold til deres medlemmer 'profil billeder med temmelig interessante resultater.

Hvad internettet Dating Survey siger om singler

Generelt blev en kvinde fundet at være statistisk sandsynlighed for at generere flere nye kontakter, hvis hun:

  • Indsendt MySpace stil fotografi
  • Vælg et fotografi, som viste en "interessant" udøvelse såsom at spille et musikinstrument
  • Indsendt profil billede, der viste kavalergang

Hannerne viste sig at være mere tilbøjelige til at øge deres antal af nye kontakter, hvis de:

  • Vælg et billede af sig selv med et dyr
  • Sendt et fotografi, som udstillede deres muskler

Faktorer, der faldt Online Dating Succes

For begge køn, havde dem med en profil billede, der viste deltageren drikke en reduceret effekt på antallet af kontakter i gennemsnit modtaget. Interessant er dog, mens mændene udgør med dyr var op til 50% mere tilbøjelige til at øge deres kontakter, når kvinder blev afbilledet gør det samme, dette reduceret deres succesrate med næsten en fjerdedel.

En lignende misforhold var at finde i reaktionen på fotografier, hvor de dater valgte at bruge "øjenkontakt". Mens dette let øget succesraten for kvinder daters, mænd, der kiggede direkte på kameraet, men smilede ikke, modtog færre kontaktpersoner.

For mere information om, hvordan profilbilleder arbejdet for medlemmerne, se den fuldt detaljeret rapport fra de data mining udført som kan findes på OKCupid webstedet blog.

Valg af en dating tjeneste

Disse dating statistik klart tyder på, at fotografiet valg kan påvirke dating ydelse, men en nøje udvalgt dating tjeneste kan også nøglen til succes. Der er et overvældende antal af tjenester derude, så online daters nødt til at tænke på den type person, de ønsker at mødes og søge efter det sted, der er mest tilbøjelige til at have disse medlemmer.

Der er masser af differentieret lokaliteter til rådighed - dedikeret tro orienteret dating-tjenester for eksempel, hvis det er vigtigt at møde nogen af ​​de samme ideologiske overbevisning dette kan ikke være et dårligt sted at starte.

Online Dating gennemgå websteder

Der er en række gennemgang hjemmesider til rådighed, der muliggør forskning i et tværsnit af online dating-tjenester. På den måde kan singler finde flere mulige steder hvor der er størst sandsynlighed for at opfylde deres kriterier. DatingSiteReviews.com giver brugeren mulighed for at søge i kategorier såsom "Award Winning Dating" eller "Velhavende Singles Dating" og dækker lokaliteter i Australien, Canada og Storbritannien.

Når en potentiel dating service er fundet, er det tilrådeligt at finde ud af så meget som muligt om stedet før du tilmelder dig. Den britisk baserede onlinedatingtips.org giver følgende råd: "Altid læse Privacy Policy, Om Os side, og den FAQ-side. Hver af disse vil give dig et godt kig ind i filosofien af ​​denne service. "

Gratis Online Dating

Endelig, selv om det måske ikke være nøglen til dating succes, hvor meget singler ønsker at betale for deres service skal være en overvejelse, mange online dating-tjenester giver enkeltpersoner mulighed for at tilmelde dig gratis, men rent faktisk at se kontakter og starte dating samtaler, vil et medlem oftere end ikke behøver at betale et gebyr. Således når du får vist potentiale websteder, bør online daters gøre sig fuldt fortrolig med alle de finansielle aspekter af den tjeneste, inden du tilmelder dig.

Dicas Secret Revealed Online Dating