tirsdag den 29. marts 2011

Forskere Oplev The Best Pickup Line


Et hundrede mennesker i alderen 22 til 45 tog på fem tre-minutters datoer og blev spurgt, hvordan de valgte, hvem der skal se igen.

Psykolog Professor Richard Wiseman sagde Forsøget viste, at mange kvinder truffet beslutninger om potentielle partnere efter bare 30 sekunder.

Mest succesfulde chat-up lines omfattede »Hvad er dit yndlings pizza topping?"

De eksperter sagde ser tydeligvis var en vigtig faktor, og yderligere forskning vil blive gennemført i dette område i ugen der kommer.

Næsten 50% af kvinderne truffet beslutninger om potentielle mager efter et halvt minut under forsøget, foretages på byens Internationale Naturvidenskabsfestival.

Professor Wiseman, af Hertfordshire University, sagde: "En ud af fem mænd havde gjort deres sind op om en person inden for de første 30 sekunder af at møde dem, sammenlignet med omkring halvdelen af ​​kvinderne.

"Det vigtigste, især da kvinder gør op med sig selv så hurtigt, er at åbningen linjen virkelig betyder noget."

Den akademiske sagde mænd og kvinder vedtaget en "temmelig ens tilgang" til chat-up lines.

Der blev imidlertid nogle forskelle mellem kønnene fremhæves i undersøgelsen.

"Det havde en tendens til at være fyre, der anvendes lukkede spørgsmål; dem, der ville udløse enten et ja eller nej svar, og det ville blive enden på den samtale," sagde han.

"Vores top mandlige og kvindelige brugte samme slags chat-up lines, med emner, der ville gøre den person føler sig helt munter.

"Den mest succesfulde linjer var dem, der var umulige at svare med et simpelt ja eller nej, såsom 'Hvad er din yndlings pizza topping?" og 'Hvem ville du være, hvis du var i gang Stjerner i deres øjne? ".

Professor Wiseman sagde i den anden ende af spektret, den værste chat-up lines omfattede »Jeg har en ph.d. inden for it 'og' Min bedste ven er en helikopter pilot«.

"Det er meget svært at reagere på disse i en interessant eller kreativ måde," sagde han.

Psykologen fandt også, at dem, der søger en potentiel partner skal styre uden om emner, der kan forårsage uenighed, såsom yndlingsfilm.

Han sagde: "Vi bad deltagerne om at tale om bestemte emner, og når de talte om film, det var en katastrofe, kunne jeg bare høre folk argumentere.

"Ingen ønskede at møde hinanden bagefter, især fordi mænd og kvinder ofte uenige om den bedste typer af film.

"Men når man flyttet samtalen til at rejse, alle blev meget mere energi og som endte i langt flere datoer."

(Fra BBC News)