torsdag den 18. marts 2010

Moderne Dating drejer sig ofte om Social Networking


Når en person tænker på â € ~ datingâ € ™ billedet er normalt at finde en person til at få hans eller hendes makker eller â € ~ kærlighed til hans eller hendes lifeâ € ™. Men, i dag dating er næsten synonym med social networking. Der henviser til, før folk kun ville dato med målet om et forhold i tankerne, nu mange fortsætte med at se hinanden med kun venskab i tankerne. Da dating sker mellem mennesker med samme interesser bliver bare venner er forståeligt, og endda en god idé.

Dette ISNA € ™ t meget godt for mennesker på udkig efter en alvorlig monogamt forhold er det dog bedre end hvordan går blev opfattet før. Der plejede at være en masse nervøsitet, når der går ud på en date, da det var vigtigt at gøre et godt indtryk, som du aldrig kunne vide, om â € ~ dette er ONEA € ™. Dette sæt af forventninger, vil skabe en masse angst på et tidspunkt og en person, der ville forsøge at holde dele af sig selv skjult, da de didnâ € ™ t vide, hvordan deres dag ville reagere. I dag, hvor dating nogen med samme interesser, uden pres for at finde nogen til at gifte sig, er det nemmere at bare slappe af og have det sjovt som de forventninger som lavere. Det tager presset ud af dating og gør det til en sjov social oplevelse.

Moderne kultur (især i vest) er blevet mere og mere karriere orienterede. Så en langsigtet relation er ikke noget, at mange mennesker søger. Den mere uformelle tilgang til dating giver folk mulighed for at fokusere på deres professionelle baner samtidig få nogle frigivelse socialt ved dating folk, de har ting til fælles med. Mange mennesker bliver især om deres datoer, da dette ses ikke kun som en gang for nogle sociale overgang, men også en mulighed for at netværke og møde mennesker uden for trin professionelt miljø.

Mange af de mennesker, dating er også blevet alvorligt såret i fortiden og ikke er klar til at være sårbar med nogen endnu. Så dating er bare bruges som en måde at hænge ud og have det sjovt. Dette gælder for pensionister, og der er ensomme og søger efter venner mere end kærester.

Selvfølgelig betyder dette doesnâ € ™ t, at romantikken wonâ € ™ t ske på alle. Sommetider er det bedste forhold starter som venskaber, hvilket fører til en romance. Mange gange, når folk føler en romantisk gnist det har en tendens til bare fizzle ud efter et stykke tid. Men hvis en romance er baseret på et venskab så det har mere af et fundament af forståelse og tillid til at bygge videre på. Der er mange venskaber, der starter ud med dating og mange relationer, der starter ud med at blive bare venner. Det er det, der gør det hele dating scene sjovt og spændende.

Så slap af dine forventninger og gå ud på mange datoer og have en god tid. Forholdet, du søger, vil dukke op i tide, og det vil være bedre for alle de ventende.

Tough Guys pi� depressa Dopo la rottura