onsdag den 24. november 2010

Den farefulde verden af online-dating


Gratis UGG Boots (kort eller Tall, 1 par pr person Limit). Beklager, folkens, men dette tilbud er til rådighed for folk, der bor i USA kun for skibsfarten grunde.

BALTIMORE - Denne uge har frygtløse Joan Allen trodsede ødemarken i online-dating og vender tilbage fra hendes farlige ekspedition til at fortælle historien.

Joan: Jeg gik på min første Match.com dato i sidste uge og vil gerne dele nogle røde flag signaler. Først og fremmest Manden spurgte meget personlige spørgsmål, såsom â € œWhy har du aldrig blevet gift? Youâ € ™ re smuk og intelligent, â € og â € œWhat røde flag signaler har du set om mig? Â € Det var vores første date, og jeg følte som om han var interview mig. Jeg besluttede jeg intet havde at tabe, så jeg svarede ham ærligt. Jeg sagde, â € œThe første røde flag signal youâ € ™ ve netop havde to dobbelte martinier, og jeg ville være bekymret for din drinking.â € Hans svar? â € œMy søster er en alkoholiker, men Iâ € ™ m ikke. Og Iâ € ™ m ikke tænkt mig at change.â € overflødigt at sige, jeg har aldrig hørt fra ham igen.

Dan: Lyder som den dato, udarbejdet perfekt. For mig er en første date en samtale situation: hvem er du, hvad er du om, nu stå op og give os et spin. Jeg donâ € ™ t tror, at hans spørgsmål, eller fra Deres, var ude af trit, som du både har lært, hvad du havde brug for at vide â € "og ISNA € ™ t det bedre at gøre denne ret off the bat i stedet ned ad vejen efter youâ € ™ ve blevet dating denne person fem eller seks måneder?

Joan: Da jeg fortalte min ven Carol om min dato, hun tilbudt et par af hendes foretrukne røde flag skilte om Internet dating: mænd Whoa € ™ ve aldrig været gift, mænd, der donâ € ™ t opkald, når de siger, de vil, mænd som er meget kritiske, mænd, der siger negative ting om deres tidligere ægtefæller, og bedste til sidst â € "efter en tredje eller fjerde date med den samme mand, når du kommer hjem fra denne dato og tjekke din e-mails og finde, at heâ € ™ s allerede online chatter med andre kvinder.

Nu kære, synge det til tonerne af â € œMy Favorit Things.â € â € œWhen heâ € ™ s negative, når heâ € ™ s lusket, da han wonâ € ™ t call back, bare lad din konto udløber fra Match, og så er det wonâ € ™ t synes så bad.â €

Dan: Så Iâ € ™ ma gå røde flag, som Iâ € ™ m 44 og har aldrig været gift ... og hverken har DIG! Faktisk er alle disse gælder for kvinder såvel. Og hera € ™ sa par mere: kvinder, der skriver, tilkendegive sin interesse og forsvinder ud jordens overflade. Kvinder, der tager dig for givet. Kvinder, der canâ € ™ t klare sig i et mana € ™ s veninder. Kvinder, som siger youâ € ™ re stor, men så begynde slippe kommentarer om dit tøj, hår, hjemme â € "damer, kan mænd være klumpet, men weâ € ™ re ikke klumper af ler for dig at forme, tage os som vi er, eller tager dig selv andetsteds. Kvinder, der ser opfattes Tilsidesættelser i hvert ord eller gestus og efterspørgsel undskyldninger, gratis middage og pedicure, men har ingen problemer droppe atombombe mellemstore fornærmelser om ovennævnte tøj, hår, hjem, og hvis vi efterspørgslen undskyldninger, bliver informeret weâ € ™ re at blive skvattet.

Og jeg donâ € ™ t tror, at de aldrig har været gift tæller som et rødt flag. Dette er normalt forfægtes af folk, der har været gift, forstod, at de lavede en dum fejl, fik skilt og nu favn som â € œmisery elsker companyâ € koncept, fremme alle andre omkring dem til at gøre det samme dumme ting. Jeg tror, min kære Joanie, at du og jeg er for intelligent til at gifte sig bare for at blive gift. Vi ønsker den person, som er bedst for os på alle niveauer, følelsesmæssigt, mentalt, fysisk, åndeligt, så hvis og når vi gør gift, er det én gang for alle!

Joan: Amen!

Dan Collins er en uhelbredeligt enkelt 40-noget forfatter og lokale PR Maven. Joan Allen er en kendt matchmaker extraordinaire og forfatter til â € œCelebrating Enkelt og Kom Love Højre: Fra hårdknude til Soulmate.â €

4 titkai A �tad�s N?i Tesztek