fredag den 25. november 2011

Skulle enkelte kristne dato ikke-troende?


Bare fordi man proklamerer sig selv som "en kristen" gør dem ikke behandle andre mennesker bedre end nogen, der er IKKE en kristen. Fru, man ikke skal tro på Gud for at være en rigtig god, kærlig person, der behandler andre med venlighed, respekt, generøsitet og kærlighed.

Vi er også nødt til at se på verden i perspektiv, og alle mennesker i det, at praksis andre religioner såsom buddhister, jøder og muslimer. Siger du, at kristendommen er overlegen, og at det kristne syn på Skaberen gør dig bedre i en eller anden måde? Jeg ikke tror det. Denne type af attitude ville demonstrere snobberi og manglende respekt for de kulturer af andre mennesker over hele verden. Ingen religion eller bygning har en eksklusiv patent på eller adgang til Gud.

For det andet, bare fordi nogen går i kirke ikke, at han eller hun er et ordentligt menneske.

Jeg kender personligt mere end en halv snes mennesker, der blev seksuelt misbrugt som børn højre i kirken. Utroskab sker blandt medlemmerne, samt tyveri, bedrageri, løgne, og hor. Kirker indeholder narkomaner, tidligere fanger, misbrugere, sladderagtige betyder folk, jaloux hadere, grådige magt spekulanter, 12 stepmaskiner i bedring, og hver enkelt type person, som du finder vandre op og ned ad gaden.

En kirke er bare en bygning, bygget af mennesker. Min personlige erfaring er, at de fleste kirker faktisk indeholder en større koncentration af disse negative typer af mennesker, end du ville finde andre steder, blot fordi de kommer i kirke på udkig efter frelse, at frigive, tilgivelse, og svar på hvorfor deres liv er jacked og hvordan ordne det .

Folk, der tror på en højere magt og leve et liv af nåde og høje standarder behøver ikke at være "frelst" fra noget, og ikke har en stor motivation for at deltage i Kirke søger syndsforladelse.

På 16 din datter er næsten vokset. Snart vil hun være på vej ud på college og begynde sit liv som voksen, relativt uafhængig af din indflydelse. Jeg håber, at på dette tidspunkt har hun en god forståelse af de principper, moral og værdier, du har givet og modelleret til hende for de sidste 16 år. Hun er nødt til at forstå, at hvad hun havde med den første kæreste er væk og de kan aldrig få det tilbage, efterhånden som de ændres mennesker nu og se hinanden og verden med andre øjne.

Hun har en ung mand, at din søn tænker nok af til at kalde ham sin ven. Hvis du har lært din søn godt, bør du føler dig sikker på, at han er en god dommer af karakter. Han ville ikke bringe nogle knucklehead omkring hans mor og søster, ya vide? Anyway, er ikke rettet kristne at undervise andre og at vise dem vejen til Gud? Med dette mandat i tankerne, er nu ikke det tid for dig at skrue op næsen på denne unge mand, der ikke tror - dit job som en stærk kristen og mor er at udsætte dette barn til skønhed, styrke og løfte af Gud som du tror det. Og det er, hvad du skal fortælle din datter.

Det andet forhold er i fortiden, og det er dér, den har brug for at blive. Han ønskede at eksperimentere og se, hvad der ellers er derude, så han har brug for at fortsætte med at se. Din datter kan sagtens tilgive ham, men hun må ikke gå baglæns. Første kærlighed er bare, at â € "den første, betyder det ikke den eneste Det betyder heller ikke det BESTÅ € | det er bare den første.

Som 17 hun ikke virkelig har brug for at binde sig ned for at nogen eller føle, at hun skal have en kæreste alligevel. Der er masser af tid til alt det der. Åbn dit sind og give den nye fyr chancen for at bevise sig selv, som jeg frygter, du er i fare for at nægte ham strengt baseret på, hvorvidt han går i kirke.

Vær venlig ikke at lære dine børn at rabat eller manglende respekt for tro og praksis for andre. Der er mænd i San Francisco, der praktiserer en bred vifte af religioner reflekterer deres kultur. Ingen bør nogensinde sig afvisende over for det liv, berigende oplevelser, som kan erhverves ved at interagere med mennesker fra andre kulturer og religiøse overbevisninger.

Kontrolling kérdések