torsdag den 20. september 2012

Desperat Søger Betydning


Kvinder kommer til mig hele tiden for forholdet rådgivning, som jeg har været gift tre gange (godt, teknisk fire - Jeg tæller ikke annullation) og dateret hundredvis af mænd. Jeg prøver at forklare, at dette ikke er en hædersbevisning, hvis du ønsker forholdet rådgivning, skal du gå til en person, der blev gift med hendes college kæreste og er stadig gift med ham 30 år senere.

Hvorom alting er, er der mange kvinder derude, som ved 50-noget, der dyppe en forsigtig tå ind i den fagre nye verden af ​​online dating. Efter at have tilbragt størstedelen af ​​de sidste to årtier enkelt og tilgængeligt, jeg så online dating moden fra "sidste udvej af den desperate" til "harmløs sjov for gifte mænd" til "Vejen til romantik i et high-tech verden." Jeg antager Dette er en forbedring, selvom jeg ikke kan garantere det.

Faktum er, når vi er ude af college og i stigende grad ud af den traditionelle arbejdsplads til fordel for isolerede hjemmearbejdspladser, er der ikke mange andre måder at møde mænd. Jeg ved ikke, om dig, men jeg er bare ikke ud clubbing så meget som jeg var engang.

Her er så er nogle hårdt tilkæmpede visdom og et par skår af jaded attitude. Det er min erfaring, at internettet dating-koden er blevet, i et ord, kodificeret. Tilbage, når vi skulle købe dyre avispapir fast ejendom (husk avispapir?) For kontaktannoncer, det var alt om forkortelser som SWF og BBW. Nu er det hele i oversættelsen.

Nogle af kodeordene er indlysende: Cuddly = Fat. Søgning efter min soulmate = Stalker. Nogle er mere subtil. Her er et par af Ethlie s Tips til Online Dating, Over 50 Edition.

1. Først kontrollere statistik. Fratræk to inches fra hans højde og $ 30.000 / år fra sin erklærede indkomst. Derefter tilsættes 10 år til hans alder. Kvinder, ved den måde, som regel kun barbere fem år. Mænd har en tendens til at blive vildledt om ungdommelighed af deres udseende. Jeg bebrejder barbering spejle: Hvis de ikke kan se den skaldede plet og øl mave, de antager at du ikke kan, enten.

2. Dernæst skal du se på selve fotoet. Intet foto betyder, at han er enten gift eller Quasimodo. Odds er han ikke Quasimodo. Hovedbeklædningen er dit første Tell. Medmindre han faktisk er ridning en hest, en mand iført en cowboy hat er skaldet. Også, ikke forvente ham til at gå til en chick flick med dig (enhver film uden eksplosioner er en chick flick) eller at lave mad indendørs. Hvis han er iført en cowboy hat og stod ved siden af ​​en lastbil, han er skaldet og han drikker. Hvis han er iført en cowboy hat og stod ved siden af ​​en Harley, han er skaldet, drikkevarer, og vil snyde på dig.

Medmindre han faktisk er at spille baseball, enhver mand iført en baseballkasket er også skaldet. Hvis han er iført en baseballkasket, en sport pels og gymnastiksko, forventer ikke ham at afhente checken.

3. Hvis han stillede ved siden af ​​en sportsvogn, han er usikker på hans manddom og vil ramme på din søster. Hvis han stillede ved siden af ​​en Hummer, han er usikker på hans manddom og vil ramme dig. Hvis han er i en motorbåd, forventer en forpligtelse-fob. Hvis han er i en sejlbåd, forventer en pæn freak - medmindre det er en katamaran, i hvilket tilfælde sende ham over til mig.

4. Dernæst skal du se på den måde han beskriver sig selv. Hvis han er en "god lytter," han er en tøsedreng, vil du være at vælge restauranten. Hvis han er "nede på jorden," han er billig, og du vil komme hollandsk. Hvis han er "en stor kysser," han er oversexed, forventer at bekæmpe ham efter middag.

5. "Eventyrlystne" betyder kinky. "Sensual" betyder kinky. "Open-minded" betyder kinky. "Verdslig" betyder kinky. "Sophisticated" betyder kinky. "Kinky" betyder ikke alene er han kinky, men han overshares.

6. "Ønsker at forkæle dig" betyder han leder efter nogen hans datters alder, D-skål eller bedre. "Generøse" betyder, at han er på udkig efter en yngre end hans datter, DD-cup eller bedre. "Outdoorsy" betyder, at han ikke ejer en god kulør. "Athletic" betyder han tilbringer sine søndage foran fjernsynet. Så betyder "Jeg er ikke den slags fyr, der tilbringer sine søndage foran fjernsynet."

7. Watch out især for buzzwords, at mænd tror, ​​kvinder som. "En gentleman" er en kvindehader i en kjole skjorte. "En romantisk" er en seriel dater med en buket. "Spirituel" betyder, at han kan knap nok tjene nok til at brødføde sig selv. Og "følsomme" ... godt, følsom betyder, at han ikke er virkelig på udkig efter en som dig. Han er virkelig på udkig efter en som ham. Du ved, en person med en penis.


Guide til det dobbelte Dating


Når vi siger dobbelt dating, mener vi en person at se to eller flere personer på samme tid. Så meget som spørgsmålet bringer enorme foredrag om, hvad der er etisk og hvad der ikke, her er en seks-reglen ikke-fordømmende perspektiv på, hvordan du kan håndtere på at være sådan en forfærdelig flirt og nyde det, mens du gør.

Vær ærlig

Når du begynder at gå ud med nogen så lad dem vide med det samme, at du ikke er klar til at begå, og du ser andre mennesker. Ærlighed vil spare dig og de mennesker, du ser, en sikker hjertesorg senere. At være ærlig også hjælper dig med at opbygge andre obligationer med dem. Så hvis 'dating' ikke virker ud, de bare kan blive dine bedste venner senere.

Må ikke dobbelt bog på samme dag

Giv dig selv og din følelsesmæssige tilstand evnen til at behandle dine oplevelser. Hvis du går ud med en fyr / pige i eftermiddag og en anden senere på natten, vil du blive forvirret over begge oplevelser. Stagger datoerne mere end et par dage. Også, behøver du ikke ønsker at falde i kærlighed med dem begge på samme måde. Den forkærlighed vil kun vokse, efterhånden, men hvis du opdatere dem for tæt på hinanden, kan du ikke vide hvem der rent faktisk gør dig smile.

Sørg for at du har nogle alene tid

Må ikke gå ud hver aften med nogen. Gør personlige tid til dig selv. Hvis du virkelig gerne både de personer, du er dating, vil du ønsker at tid til at finde ud af, hvem du ønsker at bo med. Du kan også medtage dem i denne personlige tid, men sikre, at de ved, det er din tid, og de er der bare for at supplere dig. Det handler ikke om dem. Dette hjælper også dem med at forstå den 'rigtige' dig.

Sæt en tidsbegrænsning på handlen og lad dem vide så godt

Hvis du beslutter dig til dato mere end én person ad gangen, kan dine følelser få rodet op. Fastsætte en frist til at træffe en beslutning om, hvor du står og holde denne frist. Hvis der ved udløbet af denne frist du stadig ikke ved, hvem du ville vælge, så fortæl dem, at du ikke vælge enten. (Tid fra hinanden, kan hjælpe dig med at beslutte, hvem du virkelig ønsker ... hvis du vil have en af ​​dem, der er!). Også at have en tidsbegrænsning i dit hoved gør det lettere for dig at indse, hvad der sker i dig. Det hjælper dig med at holde kontrol over situationen og ikke ender med at føle sig som et fjols for ikke at falde eller falder for dem begge.

Må ikke gå til de samme steder med dem

Hvis din jazz elsker har en særlig natklub han / hun kan lide, skal du ikke tage din fodboldspiller (du får afdrift!) Til det samme sted. Undgå de samme kaffebarer, den samme hang-out områder og måske endda de samme områder af byen du hyppige. Det er meget nemmere at håndtere med to datoer, hvis de ikke kan se dig dating den anden person. De vil vide, men de behøver ikke at se.

Undgå at spille jalousi spil

Gnid ikke salt i såret. Periode. De bliver forståelse nok til at acceptere dine 'egensindige "måder og så give dem en pause og ikke pit dem mod hinanden så åbenlyst. Lad grubetæring i dit sind, når du træffer beslutningen.

Las mujeres toman la iniciativa en la data