torsdag den 6. september 2012

Alder Gap


Af Wise Diva

Når du dato meget ældre eller meget yngre mennesker, har du sikkert nødt til at navigere alder hul. Når det bliver smerteligt klart, at I to er fra helt forskellige generationer, eller har polære modsatte syn på livet. Hvordan du afleverer forskellen i alder?

En masse af det har at gøre med modenhed og kommunikation. Du finder en måde at finde ud af forskellene ved at anerkende dem først. Det er ikke nogen hjælp at overse den lyserøde elefant i rummet.

En af mine venner er dating nogen meget yngre end han er. Men han er lidt overrasket over, hvor hun håndterer visse situationer. Jeg føler det som om han må forstå, at det kommer med område dating yngre. Jeg vil opfordre ham til at skære hende nogle slæk og minde ham om, hvordan han var clueless på hendes alder også.

Har du nogensinde spekulerer på, om dating nogen, der er meget ældre eller meget yngre er værd alle de justeringer, du har at gøre?

De måde jeg ser det, vil alle forhold har sin egen unikke sæt af udfordringer. Hvis der beskæftiger sig med aldersforskellen er den hårdeste del af forholdet, så det er ikke så slemt. Så igen, jeg har ikke dateret (mange?) 20-årige i et stykke tid enten.

Hvilke aldersgrupper tror du er mest kompatible til dig? Tror du alder på tingene?

Hvor ung ville du date? Hvor gammel?