mandag den 26. juli 2010

Gave Ideer til Folk i nye relationer


På det første fødselsdag, jul eller Valentine's dag med en ny partner, kan det være svært at vide hvad man skal gøre ved at give gaver. Nogle slags øjeblikket er naturligvis relevant, men hvad man kan få? Følgende er nogle forslag til gave at give til dem i nye relationer.

Gave Ideer til dem på et stramt budget og i Meget nye relationer

For folk, der kun har været dating for et par uger, eller for hvem penge er et alvorligt problem, er der stadig muligheder for at lave en ny kæreste eller veninde føler sig særligt uden at sprænge banken.

Er der en film personen har altid ønsket at se? Eller en gammel favorit, at hun nævnte ikke at kunne finde? Køb en film og præsenterer DVD med en pose popcorn, og en kasse af hendes yndlings slik, vil vinde point for at være opmærksom på hvad hun siger, samt for at være betænksom og kreativ.

Under den anden person ud til en særlig middag kan være romantisk og ikke særlig dyrt, så længe middag er på et mere afslappet restaurant. Madlavning en dejlig middag for den anden person vil også gøre et godt indtryk og er normalt en meget værdsat tanke.

En anden idé er at betragte det nye partners job og livsstil og komme med idéer til at gøre livet mere behageligt og behagelig. Nogen, der arbejder udendørs kan nyde en varm hue eller nye handsker. En person, der elsker dyr og udendørs måske gerne have en hest ride lektion for par arrangeret for hende.

Mange kvinder vil gerne få blomster, der normalt er tale en meget velkommen gave. Mænd kan nyde en flaske i Köln, spørge, hvad hans præference er, eller henkastet tjekke medicinen kabinettet for at se hans foretrukne mærke.

Mere omfattende Gave ideer til nye partnere

For dem, der har været sammen en smule længere og dem, der har flere penge at bruge, er en idé at booke en romantisk par weekend væk sammen. Bare sørg for at den anden person mener også, at forholdet er klar til sådan noget, eller det kan være ubehageligt snarere end romantisk.

Hvis den nye kæreste eller kæreste har nævnt ønsker at lære noget nyt, såsom salsa dans eller madlavning, tilmelding til at tage en række klasser sammen kunne være en spændende gave idé.

En ny frakke eller sweater, hvis de tilsigtede modtager bærer sådanne ting, kan også være en værdsat gave til en særlig lejlighed, uden at blive alt for personligt, hvis gaven giveren ikke føler på dette tidspunkt endnu.

Der er mange måder at lave en ny partner føler sig særligt. Det centrale er ikke at give generiske gaver. Uanset prisen, den vigtigste del af gave at give, er at lade den anden person vide denne gave var ment bare for ham eller hende, og at gaven var pillet ud med hans eller hendes præferencer i tankerne.