søndag den 28. oktober 2012

Single fars Guide


Der er noget om at være en enlig far, der bringer de fleste piger i knæ, og afgiver en anerkendende "coo-ning" og "ahh-ning" lyde fra enhver pige med et halvt hjerte. Når du bærer dette i tankerne, kan du faktisk opleve, at dating som en enkelt far er faktisk en lettere proces, end du måske først have troet, men alligevel så mange mænd derude er bange for at hoppe med på dating vognen simpelthen på grund af deres nuværende situationen.

Der er et par tips, som du kan bruge for at gøre din online dating oplevelse lykkeligt, især for dem, der har andre ting på deres sind, såsom deres børn. Vi har pænt samlet dem i en let at læse guide for dig at granske:

Et af de bedste steder, som du kan møde nye mennesker, især i den samme situation som dig, en enlig forælder, er online. Du vil få adgang til mange flere mennesker end du normalt ville, især når alle du dag hænge ud i supermarkedet og i børnehaven, og det er derfor, det er fantastisk til så mange mennesker, og også hvorfor det er blevet mere og mere populært for sent. Du kan søge efter dem, der har børn, eller i det mindste dem, der er åbne over for tanken om børn, og dette vil gøre afvisning på grund af dine børn en meget lavere sats.

En masse mennesker, især mænd, har svært ved at indrømme, at de har børn lige fra get-go, i frygt for, at mange kvinder vil blive afskrækket af dette, især når de ikke har deres egne børn. Dette kan føre til afvisning en masse senere, når du allerede har investeret tid, kræfter og penge i en, som du virkelig gerne.

Det bedste tidspunkt at videregive de oplysninger, du har børn, er lige i begyndelsen, før du selv taler til hinanden - som regel vil mange online dating websites har en bestemt søgning kategori, der hedder, om du allerede har børn. Brug dette felt til din fordel, og du vil allerede vænne ud af disse bejlere, der ikke er forenelig med dig.

Hvad med børnene selv? Det kan være svært for en far at skulle forklare sine børn, at han går ud med en ny person, især når det ser ud som om denne nye person forsøger at fylde mors sko. Dette vil være en hård en at få ret i alle retfærdighed, og uden en smule af "indpakning op i vat", løber du en risiko for dine børn at hade denne nye person i dit liv.

Det er nok bedst at have denne samtale med dine børn godt, før du begynder at tænke over dating, især hvis de er gamle nok til at forstå, og bare forklare, at far er på udkig efter en ny ven, som han får ensom, når han ikke har venner af hans egen alder at lege med, som sådan. Ingen kid ønsker at se far trist, og ved at gøre det på denne måde, er du mere tilbøjelige til at vinde børnene over med lidt af en sympati stemme.

I alle retfærdighed, vil hver persons tilgang til dating være helt anderledes fra en anden, så kun du kan beslutte, hvornår og hvordan tiden er inde. Vær ærlig i alle henseender - til dine børn, dine potentielle nye partnere, og frem for alt andet, til dig selv.