mandag den 22. november 2010

Tre trin til afmystificere Online Dating


Ved JENNA Wortham

Online dating er måske ikke så kompliceret som den sidste sæson af "Lost", men forsøger at tyde de spor og signaler i en digital bejler kan være lige så vanskeligt.

Som jeg rapportere i en artikel på lørdag, OkCupid, en dating site, har analyseret vaner og mønstre af dets medlemmer til at regne ud, hvad gør og ikke arbejder på sin hjemmeside.

Jeg har trukket sammen nogle tips fra selskabets team af statistikere og matematikere samt andre dating eksperter og forfattere til at bidrage til, at nogle af de mysterium ud af processen.

Trin et: Profil

Få kreative. Hvis du mangler inspiration, tage et par stikord fra din Facebook-profil. Nævne du gerne vise "Arrested Development" i din profil er beslægtet med iført en Yankees kasket til en bar - det hjælper levering en interesseret browser med nogle samtale foder.

Så er der din online håndtag. "Tag dig tid med dit brugernavn og gør det unikt," siger Diane Berry, en dating ekspert, der har skrevet bøger om emnet. "Julie65 er kedeligt, Dancing Queen er det ikke."

Vælg dit profilbillede med omtanke. Vise dine bedste aktiver forventes at fremkalde de mest reaktioner, men de kan ikke være dem, du ønsker. OkCupid fandt, at vælge et billede af dig selv med et kæledyr, på en tur eller laver en aktivitet var mere tilbøjelige til at føre til en faktisk samtale.

Trin to: Messaging

Spring standard hilsen. OkCupid fandt, at sparke ud en indledende besked med ordene "hi", "goddag" eller "hey" ført til lavere svare priser end usædvanlige hyldest, som "Ohøj" eller "davs".

Undgå Internet slang. Det kan arbejde over IM og i et hastigt skrevet SMS-besked, men forkortelser som "LOL" eller "O rly?" Væsentligt reduceret sandsynligheden for et svar, ifølge OkCupid.

Gå let på komplimenter. Det kan synes som en no-brainer at lægge på charmen i en indledende besked, men det kunne give bagslag. På OkCupid, gjorde en overdosis af ord som "hot" eller "lækker" eller "sexet" i en første meddelelse ikke blænde, det afskrækket.

For bedre resultater, men en mere afslappet tilgang forsøge, sagde Joel Simkhai, grundlægger af iPhone dating ansøgningen Grindr.

"Når den første kontakt ING nogen, sige noget, der vil gribe deres opmærksomhed, "sagde han. "Vær kreativ og overveje referencer noget i deres profil. Et spørgsmål er altid en god måde at afslutte en indledende tilgang. Et spørgsmål gør det nemmere for modtageren at vide, hvordan man reagerer. "

Trin tre: Dato

Pick et sted casual. Vælge en happy hour eller en café - ikke et skuespil eller en fire-retters middag. Hvis kemien ikke er der, vil du have en nem exit.

Ærlighed er den bedste politik, men inden for rimelighedens grænser. Du kan stadig blive besat i løbet af en ex på Facebook og Twitter og bekymret om din bank balance, men en første date er ikke stedet til luft disse bekymringer. Skimme over din date profil, før du mødes og udvælge et par punkter af interesse at få op, hvis der er en pause i snak.

Frem for alt, sagde Julie Spira, en online dating ekspert, der skrev en bog om emnet, kan ikke fortælle din date at du googlede dem, selvom du sandsynligvis har.

Læsere, vejer ind nedenfor. Hvad der har virket - og svigtet - når det kommer til at navigere skumle verden af online dating?