lørdag den 14. november 2009

Miss Storbritannien frataget titel

Miss Storbritannien Danielle Lloyd blev frataget sin titel efter at have fortalt et magasin, at hun havde været sammen en af de dommere, før hendes sejr.

Lloyd afslørede, at hun havde været i et forhold med den engelske Premier League fodboldspiller Teddy Sheringham mere end to måneder før konkurrencen i februar - det tidligere havde været hævdet, at de to eneste havde startet deres romance om natten af festspil.

Tale til Eva tidsskrift, i et interview rapporteret i de britiske aviser på fredag, hun sagde om et par sko, der Sheringham købte hende til jul, siger: "Teddy vil aldrig glemme, at synet. Vi var stadig i sengen, da jeg åbnede" den nuværende Ifølge The Daily Mirror tabloid.

Contest arrangørerne var også utilfreds efter den seneste tids opmærksomhed i forbindelse med Playboy magasin, der sagde, hun ville være udgør topløs i den næste udgave.

"Efter de seneste påstande i pressen og magasiner og meget omtale på Playboy hjemmeside for deres næste nummer, har vi desværre besluttet at fratage Danielle Lloyd hende titlen som» Miss Storbritannien 2006 "med øjeblikkelig virkning," sagde en erklæring offentliggjort på Miss Storbritannien hjemmeside på torsdag.

"Vi er meget trist, at denne aktion har været nødvendigt, og vi ønsker hende det bedste for fremtiden."

Copyright © 2006 Agence France Presse.