onsdag den 16. december 2009

10 Little velkendte fordele ved Ægteskab

Et barn er 50 procent større sandsynlighed for at dø i løbet af Barndom hvis født uden for ægteskab. Lyder bizarre og old-school, men statistikken er der for at støtte den.

Uddannelsesniveau taget af sig selv, stiger i takt succes af et ægteskab. Det er, jo mere uddannelse du har, jo mere sandsynligt dit ægteskab vil holde.

Hvis du gifter sig efter 25, er dine chancer for blive skilt, er 24% lavere. Så du skal ikke forhaste det.

Hvis du foretager over 50.000 $ grand, dine chancer for at blive skilt, er sænket med omkring en tredjedel. I dag, over 60% af alle par begynde at leve sammen, før de bliver gift. Nummer et emne i alle ægteskabet tvister er penge. Nummer to er børn.

Gifte folk lever længere. 70 procent af kronisk problematisk alkoholforbrug er hverken skilt eller separeret, og kun 15 procent er gift. Ugifte mennesker bruger dobbelt så meget tid som patienter på hospitaler som deres gifte kolleger og har lavere aktivitet niveauer.

Generelt, sammenlignet med dem, som ikke er gift, gift enkeltpersoner spise bedre, tage bedre vare på sig selv, og leve et mere stabil, sikker og planlagt livsstil.