tirsdag den 4. maj 2010

Tips til Long-Distance Dating


Long-distance dating relationer kan være utrolig svært at vedligeholde. Både mænd og kvinder kan få deprimeret og frustreret fra den lange afstand og mangel på kommunikation. De fleste lange afstande dating relationer ende inden for de første seks måneder. Men der er håb. Med millioner af par der bor bor i forskellige byer, er dating nogen langt væk klart muligt, også selvom det er svært.

Tal med den person, du Dating

Dating relationer med en person, der bor et andet sted er vanskelig. Den vigtigste ting du kan gøre er tale om dine forventninger og sæt dating forholdet grænser. Hvad kan du og kan du ikke? Kan du gå på datoer med andre mennesker, for eksempel?

Men taler ikke standser ved indstilling grænser, når du er dating lange afstande. Du er nødt til at tale. Jo mere du kan tale, jo bedre. Kom godt i en VOIP konto vil gøre tale gratis, så du ikke behøver at bekymre dig om lange afstande telefontakster.

Selv med militære dating relationer taler kan være svært, du stadig nødt til at afsætte tid eller det, selv om det kun en gang om ugen. Dating er typisk en social ting, så når du er dating en person, der er langt væk, høre hans eller hendes stemme vil gøre det lettere, men det betyder ikke, det bliver let.

Jo mere du deler og kommunikerer, jo hurtigere den tid går, og jo mindre vil det føles som du er, bortset fra den person, du dating. Du vil blive en del af hinandens liv, selvom din lange afstande. Og det er hvad der gør dating relationer arbejde.

Skriv bogstaver (og emails)

Masser af mænd har svært ved at forstå, hvorfor kvinder finder modtage faktiske bogstaver spændende. "Jeg vil bare en e-mail," Tom fortæller Jill. For Jill, 'at bare ikke nok. Du kan ikke kram en e-mail under din hovedpude og høre det krølle, som du falder i søvn. Du kan ikke lugte ham på det og forestille sig ham at skrive det.

Breve er mere personlige. De siger, at du sad ned, tænkte den person og sendt ud et brev. Hvis du kan skrive en kladde, før du sender en sidste kopi. Det vil gøre det rart og pænt, og den person, du dating behøver ikke at vide om den første kopi.

Selv hvis du taler med den person, du dating hver dag, modtager et brev med et frimærke og alt, er speciel. Selv hvis du allerede har diskuteret de ting i brevet.

Tilbring tid sammen med andre mennesker

Hvis den person, du dating er langt væk, er det nemt at falde ind i depression. Hvis du kukkelure rundt og ikke kommer ud, vil det ikke få nogen bedre. Den depression vil vokse værre, og du så vil jeres forhold. Ved at tilbringe tid sammen med mennesker - af samme køn som dig - du får den sociale interaktion, du har brug for og mangler i din dating forhold. Du vil også indse du har venner og behøver ikke at blive hjemme.

Når du bruger tid sammen med andre mennesker, er du dating forholdet vil blive bedre, også. Du vil være i en bedre humør, og det vil sige mængder i den måde, du interagerer med den anden person og den måde du ser dit forhold. Det kan også hjælpe løfte dig ud af depressionen.

Send Gaver

Alle kan lide gaver. Og når du sender gaver til den person, du dating, de behøver ikke at være dyrt. De kan være noget simpelt: et billede af jer to sammen, fra når du først begyndte at date, for eksempel. Eller det kan være et billede af netop dig, hænge ud med vennerne. Overveje at sende cookies eller noget du gør dig selv.

Hvis den person, du dating bruges til at bo i samme by som dig, måske en påmindelse om hjem være rart også. Overveje at sende en optagelse af et par timer af sin favorit radiostation. Eller send billeder fra en selv, hun plejede at deltage tilbage i.

Rejser

Tag springet og besøge din betydelige andre. Prøv at oprette gange, og ture, så du og den person, du dating kan se hinanden og tilbringe tid sammen.

Dating Tips til h�ndtering af Blind Datoer