fredag den 10. december 2010

Speed Dating Surival Advice


Speed dating giver singler en chance for at prøvekøre en halv snes potentielle datoer i en aften. Deltagerne mødes, mingle lidt ved en reception, så tag steder på bordene rundt i lokalet. En klokke lyder og hver parret-off par har seks minutter til størrelse hinanden op.

På seks minutter mærke, klokken lyder, mændene gå videre til næste bord på linje, og processen starter igen. Alle hastighed daters har en check ark til at holde styr på, hvilke personer, de gerne vil se igen, eller ej. Den næste dag, de får en liste fra arrangørerne af alle de sagde at de gerne vil mødes, som også ønsker at møde dem.

Appellen af hastighed dating er en chance for at størrelsen af en blind date, uden at bekymre sig om at være fanget på en lang, akavet date med en person, du opdager, du ikke kan lide.

Lisa Daily, dating ekspert og forfatter til bogen "Stop Kom Dumpet," tilbyder dette råd til speed-dato:

â € ¢ Smil. Det gør et godt første indtryk. "Jeg deltager en masse af disse begivenheder," Daily sagde. "Og du altid se mennesker skulende ned, mærkning ting ud på deres scorecard som de er at gå til en jobmesse. Relax!"

â € ¢ Dress for succes. Hun rådgiver kvinder at bære røde â € "en farve, at undersøgelser har vist sig at øge pulsen og fremme tiltrækning. Mænd, siger hun, bør bære blå, fordi blå er en beroligende farve. Dybest set, nice guys slid blå, hot piger slid rød. Daglig indrømmer, at hendes råd har ført til speed dating arrangementer, hvor alle deltagerne dukke op i blå og rød.

â € ¢ Tænk en godt spørgsmål. Hastighed daters bliver syge af at besvare de samme spørgsmål igen og igen â € "hvor kommer du fra? Hvad gør du for et levende? â € "så du kan gøre en stor indtryk ved ikke at spørge kedeligt spørgsmål. Spørger, hvad de gør for sjov, hvem deres helte var da de var børn, hvad tre ting, som de ville tage til en øde ø. Deres svar vil fortælle dig en masse om dem, og dine spørgsmål fortælle dem lige så meget om dig. Speeddating, daglig sagde: "virkelig er den perfekte opsætning. Du behøver kun at være underholdende for seks minutter. Alle kan være underholdende for seks minutter."

Bir Mate bul �al???rken Have Fun