onsdag den 6. juli 2011

Islamiske regler om familietillæg og relationer


Cølibat og kastration er forbudt, som det er at gifte sig med to søstre, eller en kvinde og hendes tante (faderens eller moderens), om han gifter sig med tante, efter at gifte sig med sin niece eller vice versa, af frygt for at bryde slægtsbånd.

Det er forbudt at lave aftaler i ægteskabet, så som at sige "Lad mig gifte sig med din datter og jeg vil give dig min datter eller søster i ægteskab." Sådanne gensidige tilbud er en form for undertrykkelse og uretfærdighed, og haram.

Islam forbyder mut'ah (midlertidigt ægteskab), som er en ægtepagt for en periode aftalt mellem to parter, i slutningen af ​​hvor ægteskabet udløber.

Islam forbyder samleje med en menstruerende kvinde, indtil hun har renset sig selv (ved at tage et bad efter hendes periode slutter), og også forbyder analt samleje.

En mand er forbudt at foreslå ægteskab med en kvinde, når en anden mand allerede har friet til hende, medmindre den anden mand trækker sit forslag eller giver ham tilladelse.

Det er forbudt at gifte sig med en tidligere gift kvinde uden at høre hende, eller en jomfru uden at søge hendes tilladelse.

Det er forbudt at ønske (et nygift par) "Bi'l-rafaa 'Wa'l-baneen (et lykkeligt liv, og mange sønner)," fordi det er den hilsen folks Jaahiliyyah, der hadede døtre.

Den fraskilte kvinde er forbudt at skjule hvad Allah har skabt i hendes liv (hvis hun er gravid).

En mand og kone er forbudt at tale (til andre) om den intime gifte liv.

Det er forbudt at tænde en kvinde mod sin ægtemand eller til at tage skilsmisse let.

Det er forbudt for en kvinde at bede om en andens skilsmisse, så som at bede en mand at skille en kvinde, så hun kan gifte sig med ham.

En hustru er forbudt at bruge sin mands penge uden hans tilladelse, eller til at holde sig væk fra sin seng uden god grund, fordi englene vil forbande hende, hvis hun gør det.

En mand er forbudt at gifte sig med sin fars kone, eller at have samleje med en kvinde der er gravid fra en anden mand.

Det er forbudt for en mand at praksis azl (coitus interruptus) med sin gratis kone uden hendes tilladelse. Det er forbudt for en mand at vende hjem fra en rejse sent om natten og overraske hans familie, medmindre han forinden har meddelt dem, når han kommer hjem.

En mand er forbudt at tage noget af hans kones Mahr (medgift) uden hendes samtykke, eller at holde irriterende sin kone, så hun vil opgive sin rigdom.

Islam forbyder kvinder at gøre en hensynsløs udstilling af sig selv (tabarruj). Det er også forbudt ekstreme former for kvindelig omskæring.

Kvinder er forbudt at indrømme nogen til deres mands hjem uden hans tilladelse, hans generelle tilladelse er acceptabelt, så længe de holder sig inden for grænserne af Shari'ah.

Det er forbudt at adskille en mor og barn (i tilfælde af skilsmisse), at lade ens kvindfolk opfører sig tåbeligt (i et umoralsk mode) og ikke sige noget, at lade blikket vandre overalt, og til at følge en tilfældig blik med et bevidst blik .

Citas después del divorcio Lecciones Aprendidas y Otros