onsdag den 20. juli 2011

Like Me Dato Mig


Af Adam Duvander

Like Me Dato Me er en ny datingside er bygget oven på Facebook Graph API, som giver søg-stand adgang til brugerens profiloplysninger. Tjenesten viser et billede og begrænset profiloplysninger af alt efter hvad køn du ønsker at se. Som navnet på stedet antyder, kan brugerne "som" andre, som derefter kan føre til mere interaktion. De ratings tilgang, fremme snap domme, ligner HotOrNot, der også tilføjet en mulighed for at møde de mennesker, du sats.

Tjenesten blev lanceret i dag for at udnytte den Valentine-mindre. At bruge den, skal du logge på Facebook og give den adgang til din egen profil oplysninger. Så, tilsyneladende ved hjælp af faktorer såsom interesser, alder og beliggenhed, det finder du potentielle kampe. Hvis du er interesseret, skal du klikke på allestedsnærværende "ligesom"-knappen. Ellers, klik på "Næste".

Like Me Dato Mig hævder at være den første til at bruge Facebook er ligesom knap for online matchmaking, som synes svært at tro. Og mens det er også svært at forestille sig at vinde mange brugere med sloganet "Velkommen til kødmarkedet," det er helt sikkert en roman brug af Facebooks API. Hvis denne funktionalitet ikke er det allerede integreret i dating sites, ville jeg forvente, at det snart.