lørdag den 12. november 2011

Venner Mentalitet


En ting, jeg har bemærket, om masser af fyre, der kommer her, er, at de spekulerer på, hvordan at vende sig fra tabere til spillere. Det virker ikke på den måde!
Som alle her kender alt for godt, den største forskel mellem spillere og taberne ligger inden selvtillid / selvværd.

Jeg har denne teori om, hvorfor nogle mennesker har en tendens til at have problemer nærmer piger:

Sex ses som den hellige gral, en passage ind i manddom, eller den følelse af at opnå identitet ved at nogle individer.

Hvis disse mennesker ikke får nogen, deres forelskelse med sex, bliver den skadelig, sænke deres tillid niveau ved konstant tanken om, hvad de ikke får. Som følge heraf bliver at tale med pigerne vanskeligt, fordi tilgang ligger alene på den hensigt at få lagt.

Disse sex-higede personer mister deres fatningen, fordi deres indsats stræber mod at opnå noget, de har endnu ikke oplevet, eller har problemer med at opleve. Dette sker på grund af det pres, de lægger på sig selv for at nå deres ideelle mål om at få lagt.

For at gøre min pointe her: I stedet for at nærme sig pigerne i den hensigt at køn dem, tilgang piger med henblik på bare at være venner.

Mennesker er sociale dyr. Vi bestræber os på at opbygge solide relationer med andre individer. Hvor svært er det at få venner?

Denne strategi kan opnå følgende for dig:

* Evnen til at bare være dig selv. Intet pres her, folkens!

* Evnen til at vinde tillid i bare at være dig selv at nærme sig pigerne.

* Erfaringen fra nærmer sig og taler til piger.

* Muligheden for, at din "ven" med glæde ville træde til for at spille matchmaker for dig.

Dating og sex er komplekse i deres egen ret, så de skal opnås i trin. Prøv passerer Lineær algebra uden at have taget nogen matematik klasser i mellem aritmetik og lineær algebra. Du kan ikke bare hoppe.

Når sex er den første ting du billede i dit hoved, når du første gang ser en pige, er det uundgåeligt dine nerver vil vakle ... Hvis du nærmer dig hende med fokus på et sådant resultat, især hvis uerfarne.

Nærmer piger som dig selv med håb om at blive andet end venner, vil du reflekterer genuinity, selvtillid , og venlige varme - træk piger ser i fyre.

Du må ikke slå det ud med disse piger, men den erfaring, du får fra det vil i sandhed gøre det nemmere at nærme sig pigerne.

Slap af, holde op med at opføre sig som nogen, du ikke. Stop forsøger at manipulere og læse eller direkte hendes handlinger, fordi alle disse faktor i den manglende koncentration du har brug for at tale med tillid til piger.

Når du har opnået den nødvendige tillid, det er når du kan begynde at bekymre sig om andre faktorer.

데이트 게임