lørdag den 30. juni 2012

Hvad mænd vil!


Det tager 20 minutter eller mindre for de fleste singler at beslutte, om de ønsker at se dig igen efter den første date.

"Hvis de bare holdt taler og taler og taler om noget interessant, vil jeg ikke kalde dem tilbage," siger en mand.

"Bestemt ikke ønsker at møde nogen på den første aften og finde ud af deres familie er vanvittigt," en anden mand siger.

"Vi ønsker ikke at høre om din ex-kæreste og alle de forfærdelige eller fantastiske ting, som han gjorde for dig. Vi ønsker at du skal være interesseret i os, og hvad vi vil gøre for dig, "en anden mand tilføjer.

Hvad har de ønsker? Dating ekspert Sharan Richardson for Det er bare frokost, siger en kvinde med et dejligt smil topper en nylig undersøgelse.

"Den anden ting, der kan overraske damer er de ligeglade for plastikkirurgi," siger Richardson.

First Dates er at efterlade din bedste indtryk, så lad den negativitet derhjemme.

"Modstå trangen til at tale om den første date, hvordan du hader din chef eller negative ting," advarer Richardson.

I stedet holde tingene positiv og oprigtig. "Som en dejlig oprigtig kompliment virkelig bryder isen og ved du hvad, være en lille smule sårbar, så personen føler sig godt tilpas åbningen så godt," siger Richardson.

Når du er forbi dato en, der er et par ting mænd ønsker du vidste at navigere datoer to og ud. "Det er okay for dig at være en kvinde. Det er okay at lade mig åbne døren for dig. Lad mig betale for et måltid du kender, "siger Brian siger.

"De forsøger at gøre tingene alt for kompliceret," Dave tilføjer.

"Bare giv os vores plads," siger Ryan.

Og mens mange mænd gør ligesom spændingen ved jagten.

"Hvis de nødt til at gå på safari bare for at få din opmærksomhed, du gør dem til at arbejde for hårdt. Hvis du venter tre dage til at returnere deres telefonopkald og spille små spil som, at jeg ikke tyder på, at "Richardson sagde.

"De fleste mænd nok bare sætte på en front for det meste. De fleste af dem er flinke fyre inderst inde. Vi er bare på udkig efter nogen, vi kan stole på, loyalitet, ærlighed de typer af ting, "forklarer Chris.

Vid også, at gode relationer tager tid.

"Forsøg ikke at tvinge det og ikke forsøge at gå for hurtigt. Du kender ikke gå på en stor dato og stoppe kigge på andre mennesker og stoppe med at møde andre mennesker. Fordi du ikke ved, hvor der kommer til at gå, "siger Richardson.

En ny University of Texas undersøgelse finder mere attraktive kvinde, jo mere en mand, tænker hun er interesseret i ham, mens kvinder, på den anden side, ofte undervurderer mænds ønske for dem.

Før du går på en første date er det vigtigt at spørge dig selv hvad du ønsker at få ud af dato. Det er også en god idé at holde kommunikationslinjerne åbne med din date, og vurdere, hvad de leder efter uden at være for fremad.

Det første indtryk er især vigtigt på en første date, så sørg for at man er velplejet og velklædt. De fleste piger stadig sætter pris på ridderlighed, så fyre være parat til at betale. Smilende og med en god holdning vil også gøre datoen mere komfortabel og behagelig for begge parter.