tirsdag den 1. februar 2011

Briterne har ikke tillid til deres kærlighed partnere


LONDON: Briterne er en nation af spioner, rifling gennem deres partneres tekstbeskeder, trykke telefonsamtaler og endda affaldsgruber kære med webcams og satellitnavigationssystemer, en undersøgelse afslører.

Den mest begunstigede måde at holde styr på en partner er at kontrollere deres SMS-beskeder, med mere end halvdelen (53 procent) af de adspurgte indrømmer snigende et kig. Antallet skyder op til 77 procent i 25 til 34 årige.

Den næstmest populære måde at finde ud af, om en partner har været en kærlighed-cheat er at læse deres e-mails â € "42 pct fortalte den britiske Undercover Survey, at de havde foretaget en sådan et trick.

Det tredje er gammeldags en af rodede gennem en partners lommer, (39 procent), en teknik populær hos kvinderne.

Mænd foretrækker at bryde en anden uskreven regel â € "læser en partner dagbog.

Ej heller er det talte ord sikker mod aflytning.

Omkring en ud af tre (31 procent) af de adspurgte i undersøgelsen, bestilt af Science Museum i London, for sin videnskab for spionage udstilling, sagde, at de skjulte lyttede med på deres partners samtaler.

Et lille antal af de 1129 adspurgte, sagde, at de havde selv al hemmelighed indspillede deres partners telefonsamtaler, ved hjælp af diktafoner eller andre lignende tape enheder.

Denne metode var den mest populære med over 55 år aldersgruppe, hvor man i 20 (5 procent) satte deres hænder op. Denne aldersgruppe også personer, der bruger webcams og GSM sporingsanordninger.

Næsten én ud af 10 (9 procent) har tyet til at følge op på deres partner ved at følge dem.

Harry Ferguson, tidligere M16 agent, sagde: "Alle har evnen til at være lidt af en spion i ny og næ, og du behøver ikke at have James Bond's gadgets ind i en verden af spionage."

Videnskaben om Spionering Udstillingen slutter i september.

Pokud jste Seznamka a v�ce ne? 40, pak ...