torsdag den 26. maj 2011

Online Dating - Fem ting at undgå


Alles gør det - over 40 procent af de amerikanske singler er at finde kampe online. Det er mere end 40 millioner singler amerikanere cruising internettet på udkig efter kærlighed (baseret på optælling resultater, der siger, at der findes over 100 millioner singler amerikanere).

Så Internettet skal være et godt sted at finde ægte kærlighed, right? Ikke så hurtigt. Mens online dating kan være en god måde at finde en ny person, der dating sites fyldt med fidus kunstnere, snydere, og straight-up løgnere.

Nu betyder det ikke, du bør undgå online dating helt - tror simpelthen ikke på alt hvad du ser derude. For at hjælpe sortere ud vinderne fra taberne, har vi samlet en liste over top fem typer af online daters bør du helt undgå, sammen med nogle tips til at hjælpe dig med at spare nogle hjertesorg. Vær forsigtig derude, og held og lykke!

1. Løgnere
I en nylig undersøgelse blev det konstateret, at de fleste online-profiler indeholde en form for løgn, uanset om det er personens alder eller - i nogle tilfælde - civilstand. White Lies - at tilføje en tommer til højden eller droppe et par pounds - er den mest almindelige og ikke en big deal for de fleste mennesker.

Overvej disse kendsgerninger i henhold til april 2007-udgaven af ​​Proceedings of Computer / Human Interaction:

Når det kommer til misrepresenations af alder eller forhold, og være forsigtig eller du kan komme alvorligt forbrændt. I en nylig sag, mødte en kvinde en mand på en populær dating site, med hvem hun straks falder i snak. Hun selv sætte sit liv på standby for at gå med ham til Dubai, da han blev overført til arbejde. Elleve måneder inde i forholdet, kom hun over en e-mail - fra hans søn! Hvad mere er, e-mail sagde noget om "Mor" siger hej. På én gang, vores stakkels pige fundet ud af den mand, hun mødte online var ikke kun en far - han var gift! Hun flyttede tilbage til USA og har givet op på dating siden.

Hvordan at undgå dem:

Stil spørgsmål. Selv om det kan være angivet på nogens profil, en persons alder er fair spil i spørgsmålene afdeling, så velkommen til at spørge din potentielle date, hvor gammel (eller ung!) De er. Du kan opleve, at 35 pludselig bliver 42. Mens du ikke ønsker at stille for mange spørgsmål og skræmme den person væk, det er helt fair at kontrollere de store ting: alder, vægt, højde, og - mest af alt - uanset om den pågældende person er i virkeligheden single. Den halve tid, folk ligge på deres profiler for at få folk interesseret - ni ud af ti gange, vil nogen plan med dig om deres statistik, når du viser nogle reelle interesse, da de ved, at de måske har en chance for at møde dig personligt. Læs mere

Miért Taken Men Flirt