onsdag den 9. november 2011

Dating En Hottie gør dig Seem Hotter


Af Charles Q. Choi

Hvis du ønsker at blive dragende, har du måske lyst til at parre sig med et varmt partner. Et godt udseende betydelige andre vil forårsage andre potentielle partnere for at finde dig mere ønskeligt, ny forskning antyder.

Resultaterne holdt mere for kvinder end mænd, der har tendens til at finde attraktive damer ønskeligt, uanset hvem de er intime med.

Mens resultaterne kan være særlig nyttig til singler, forskerne er interesseret i at lære om den mystiske regler om tiltrækning, som gælder i hele dyreriget.

Dyr vælger ofte kammerater ved at efterligne de valg af andre. For eksempel, typisk kvindelig guppyer foretrækker farvestrålende hanner, men vil skifte til fordel for trist dem, hvis de ser andre hunner parre sig med dem. Kopiering af andre kunne vise sig nyttigt, især for uerfarne personer, der efterligner mere erfarne dem. Alligevel er lidt om hvad der ligger til grund for denne adfærd i alle arter.

Menneskelige se, human gøre?

For at se, om mennesker kopiere andre så godt, videnskabsmænd havde 30 mandlige og 30 kvindelige frivillige, der alle beskrev sig selv som lige vurdere, hvor attraktive de fandt billeder af 36 mænd og 36 kvinder. De frivillige blev derefter vist 144 billeder af mænd og kvinder parret sammen og spurgte, hvordan ønskelige de ville finde langsigtede relationer med medlemmer af det modsatte køn på billederne.

Både mandlige og kvindelige frivillige vurderet mennesker i billederne som mere ønskeligt, da de blev parret ved siden af ​​attraktive ledsagere, forskerne fundet. Ved at bruge kameraer til at spore øjets bevægelser under forsøgene, også forskerne så, at når frivillige brugte mere tid på at kigge på en potentiel Mate er uinteressante partner, de var mindre interesserede i at parre sig.

"Selv om folk kun blev bedt om at vurdere de potentielle mage i hvert fotografi, de alle brugt en betydelig mængde tid på at kigge på styrmanden partner," siger forsker Jessica Yorzinski, en evolutionær biolog ved University of California, Davis. "Kvinder brugte mere tid på at kigge på de partnere, at de fandt attraktiv, mens mændene flyttet blikket frem og tilbage mere."

Hertil kommer, at mens mandlige frivillige var interesserede i attraktive kvinder uanset deres partnere frivillige kvinder var mere skeptisk over for attraktive mænd, hvis de blev parret med utiltalende kammerater. Denne forskel kunne måske have rod i, hvordan kvinder ofte choosier omkring hjælpere end mænd.

"De mænd måske har netop haft et højere niveau af interesse for alle potentielle hjælpere, og var mindre diskriminerende end hunner ville være," Yorzinski sagt.

Afspilning af feltet

Man måske ubehagelige konsekvens kan være, at hvis du er attraktive, vil-være ægteskabsbrydere kan finde din ægtefælle mere ønskeligt så godt. Alligevel, "vi faktisk fortalte emner, som de par, de fik vist ikke længere var sammen," Yorzinski sagt. "Vi ønskede ikke at lave en undersøgelse om konkurrence med nogen, der allerede er i et forhold, som involverer alle slags spørgsmål."

Som sådan kan disse resultater faktisk hjælper singler.

"Hvis den enlige tidligere var set med en attraktiv partner, kan dette stadig øge deres chancer," Yorzinski efterretning. "Hvis du var en kvinde og en tidligere kæreste var attraktiv og nogle andre fyr så dig sammen med ham, måske, der vil øge dine chancer, hvis du brød op og var til rådighed igen. Eller måske, hvis kvinder gør online dating web-sites er afbilledet med attraktive kærester, ville det hjælpe dem med at få mere respons med deres annoncer. "

Forskerne bemærkede de kun fokuseret på den fysiske tiltrækning af partneren, og at fremtidig forskning kunne undersøge, om andre aspekter, såsom personlighed, også kan have indflydelse på begær. Forskerne kunne også udforske fundament af denne adfærd i hjernen til at se, hvordan disse beslutninger bliver truffet.

"Derudover vil vi gerne spore blik af mennesker i en mere naturalistisk indstilling, ikke lige foran en computerskærm, som de vælger deres hjælpere, måske for at se, hvor folk ser, når de forsøger at hente en dato på en bar eller når hastigheden dating, "Yorzinski tilføjet.