onsdag den 9. november 2011

The Dating Spillet


Attention berettiget bachelorer: Sabina Ptacin vil gerne møde dig. Hun er ejer af to succesfulde virksomheder og er energisk og omgængelig.

Hun ligner lidt skuespillerinden Kate Winslet, med grønne øjne og Sandy blonde hår. Der er kun ét problem: Hun bruger så meget tid på arbejde, hun bryder flere datoer end hun holder. "Jeg har ikke tænkt mig at gifte sig med enten en af ​​mine jobs," indrømmer Ptacin, der dog ofte sætter i 100-timers arbejdsuger.

Loretta Talbot, en senior projektleder hos Wyeth (Wye - Nyheder - folk), den farmaceutiske gigant, ønsker et forhold også. Hun har en gejst for livet og nyder fotografering og sejlads. Men det er ikke en sikker ting, at en mand vil kræve en anden dato, når han finder ud af, hvor meget fast ejendom hun ejer.

At finde sin soulmate er aldrig let. Men for kvinder, der forfølger indflydelsesrige karrierer - kvinder som Ptacin, Talbot, selv højesteretsdommer Sonia Sotomayor - i løbet af ægte kærlighed kan være særligt vanskelige. Det er ikke bare et spørgsmål om at forsøge at finde tid til dato, når du arbejder døgnet rundt. Kvinder står over for langt mere kompleks forhindringer. I modsætning til deres mandlige kolleger, som generelt bliver mere ønskeligt i romantik arena, som de opnår en højere karriere status, er stærke kvinder ofte hæmmet af deres succes.

Og utidssvarende sociale skikke stadig dikterer, at uanset hvor kommandoen over en kvinde er på arbejde, skal hun lade hende dato vælge vin i et svagt belyst restaurant.

"Succesfulde mænd betragtes som særdeles ønskeligt for kvinder, men succesrige kvinder ses som virkelig skræmmende af mænd," siger Patricia Cook, der driver en butik udøvende rekrutteringsfirmaet og har arbejdet med hundredvis af højt niveau udøvende mænd og kvinder. "En mand skal være trygge og sikre på sig selv for at være sammen med en kvinde, der tjener mere end han gør."

Online Dating remove o elemento humano