tirsdag den 10. november 2009

Billig Dating Idéer

I modsætning til populær tro, dating behøver ikke at være dyrt. Du kan stadig nyde hinandens selskab og skaber mindeværdige øjeblikke ved at være kreativ og gøre brug af din naturlige omgivelser.

Nu med alle føler de penge knibe, begrebet dating samtidig spare penge aldrig har syntes mere konkret for unge par. I dag, vi deler med dig nogle billig dating tips fra tre par, vi er fanget i Emancipation Park, der har fundet nogle økonomiske måder at nyde hinandens selskab.

Glenealle Hyman og Anthony Brown, dating seks måneder

Vi går til Emancipation Park, fordi du ikke behøver at bruge penge, vi bare sidde og snakke og have en aften med blot kommunikere. Vi kan også gå til Devon House og købe en $ 150 is og foder hinanden. Det er recession tid, så vi ikke har nogen penge at gå til Pegasus, og alligevel er vi glade og flot på samme måde. Nogle gange går vi til stranden og bare slappe af, gerne på Hellshire - vi behøver ikke engang at købe nogen fisk. Vi kan også gå til vandfald og købe en drink og bare snakke og hænge ud.

Sacha Parkinsons og Daniel Mclean, dating to måneder

Du kan gå i biografen eller kulde på en restaurant eller på en bar og oprette din egen atmosfære. Du bare finde et sted hvor du kan hænge ud og bare slappe. Vi kan lide at gå til barer og få en drink. Det giver os mere af en mulighed for at komme til at kende hinanden.

Collette Brown og Dwayne Lewis, dating to måneder

Vi kan lide at gå til Island Grill, fordi det er overkommelig og maden er sund, som en kendsgerning, er, at når vi er lige kommer fra. Du kan også gå til parken, fordi det er gratis. I (Collette) er en bo-at-home person, så vi altid er på den computer, chatte med hinanden online hverdagen, fordi vi ikke har nogen kredit til brænde eller vi vente til cellphone freebies kommer ind i billedet

- Nadine Wilson