tirsdag den 10. november 2009

Fjern Fattigdom Consciousness

"Du skal slippe af med det sidste levn fra den gamle idé om, at der er en guddom, hvis vilje er det, at du skulle være dårlig, eller hvis betydning kan være tjent med at holde dig i fattigdom." Wallace hagelapper, "The Science of Getting Rich".

Mange bøger er blevet skrevet om den store depression og dens virkninger på Amerika. En af konsekvenserne har været behov for at nasse hver sidste smule af deres besiddelse ind i huset. Alle med bedsteforældre, der boede på det tidspunkt vil fortælle dig hakke kræsne og konservativ, det handler om penge og ejendele. Da økonomien var styrtet ned, arbejdspladser og dermed penge var svært at komme med. Det efterlod et aftryk af "fattigdom bevidsthed 'på de fleste mennesker, der levede dengang.

Denne form for fattigdom bevidsthed er ofte til stede i mange folks sind er, når de nærmer dating. Nogensinde set en varm pige og tænker, 'hun er vejen ud af min liga', eller 'Jeg kan ikke få hende «. Kvinder gøre det så godt til en vis grad, de er generelt mindre seksuelt aktiveret end mænd (noget at gøre med hjernen).

Men så snart du har en mulig dato lejlighed og mærke den med de tanker, som du ikke kan få en god tid med denne person, eller at han / hun ikke ville have en god tid med dig - baseret på ingen konkrete oplysninger som helst - du svækker din strategi og evne til at tiltrække det modsatte køn.

Tæmme en negativ tankegang, ex. "fattigdom bevidsthed ', kan være særdeles vanskeligt. En person er ofte så indviklet i at tænke negative tanker, at når de opstår er det simpelthen ikke bemærket. Vi kan fremhæve særlige følelser og situationer og holde øje med dem til at hjælpe os med at udvikle en positiv tankegang. Men mens vi er dating vi kan pludselig falde i en negativ tankegang og ødelægge den dato, eller værre, muligheden for en romance.

Dybest set ved roden af alt dette er en tro på, "Jeg fortjener ikke at være lykkelig". Mange mennesker ser livet og mennesket som syndigt, og derfor lykken er uopnåelig. Vi er »smidt ud af haven 'og er' betød at lide«. Hvis du bærer denne slags attitude, du kan aldrig være i en vellykket sundt kærlighedsforhold. Enhver positiv minded præst / præsten vil fortælle dig, at Gud ønsker du at være lykkelig, "Bliv frugtbare og mangfoldige«. Dog nærmer dating og relationer med en negativ holdning ophæver muligheden for et positivt voksende forhold, fordi holdningen bragt til den er negativ. Det er den enkle sandhed.

Fortolkning af Bibelen, der opfatter det guddommelige som en nådesløs afstraffelse af en, levede i en tid, der var sådan. Så for at holde fast i fattigdom bevidsthed kan ligge i selve hjertet af dit trossystem. Du er nødt til at beskæftige sig med, at ved at læse filosofi, studere mystikere din tradition, møde intelligente forskere og læse deres bøger. Husk at lære af mange, så du har mange perspektiver. Dette vil hjælpe dig med at opbygge et stort et sammenhængende billede af dig selv.

Kræver uddannelse er en vigtig del af vækst såvel som succesfuld dating og relationer.