tirsdag den 10. november 2009

Trouble in Dating og Relationer

Trouble in relationer opstår som solen; uundgåeligt. Men i modsætning til solens bane, vej problemer er uafklarede, kan udvikle sig til et utal af resultater.

En kamp mellem par er hjerte revet og bekymrende, fordi både mennesker bliver forstyrret og make-up er altid akavet. Ofte, i stedet for en akavet makeup, bryder par op, og kampen er afgjort på denne måde.

Trouble in dating kan opstå som følge af tidligere aktiviteter, som påvirker forholdet i den nuværende, ligesom hvis en person holder, hvori tidligere elskere og / eller gør ting, som minder dem om ham eller hende, samtidig med at være sammen med deres nuværende kæreste eller kæreste.

Også, kæmper forekommer naturligt afhængigt af stressniveau og stemninger af hver person i forholdet. Jeg synes, at det er nyttigt at tage nogen tid og rum væk fra den anden person, når spændingen opstår. Læn dig tilbage og forsøge at rationalisere situationen ved hjælp af fakta og udfordre dig selv at lægge væk negative følelser som brændstof vrede og frustration. Ofte er denne proces er nok til at klare dit hoved og gøre dig selv føle sig bedre. Hvis der efter et stykke tid fra hinanden, har du stadig føler sig urolig og ked af med din partner, står over for dem og taler klart om, hvad der plager dig. Må ikke gøre tingene værre ved at græde eller blive vred.

Held og lykke med problemer i dating og dine relationer, fordi de er hårde og vanskelige at håndtere. Mind dig selv til tider står i den andens sko, selv om det er bare et øjeblik.

??????